Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit szóltok ilyen hülyeség miatt?

Tóth Benő kérdése:

Mit szóltok ilyen hülyeség miatt?

Figyelt kérdés
Volt párommal azért vesztünk össze mert testvére elment jósnőhoz. Jósnő szerint az én nővérem rontásokat küldőtt a húgára mert irigy. De errol szó nincs. Mentek az ő részérol a tiltások. Megkérdeztem hogy micsoda én vagyok a facebook bu....Összevesztünk. Mindennek elmondott.Inkább szakitottam vele.
2024. márc. 21. 12:22
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Értelmesen fb nélkül kéne élni, gondolkodni, akkor az ilyen kapcsolatok fel sem merülnének.
2024. márc. 21. 12:25
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Rontas, josno, gyerekes tiltogatasok, haragtartas... kitalalom: 8 altalanosa kb. osszesen van a tortenet szereploinek, ugye?
2024. márc. 21. 12:29
 3/4 anonim ***** válasza:

Ebbe idegenek nem látnak bele, hogy milyen egyéb események vagy feszültségek voltak még a háttérben, amire ez a veszekedés tette fel a pontot. Lehet, hogy normálisan megbeszélve tisztázni lehetett volna a dolgokat, lehet nem.

Vannak olyan szélsőséges dolgok is, amiben sosem fognak emberek egyetérteni, ezt legfeljebb csak szűrni lehet. Például még az ismerkedés elején fel kell tenni néhány olyan kényes kérdést, amiből le lehet vonni dolgokat, és aszerint dönteni. Például hisz-e istenben és vallásos-e, hisz-e az ezotériában és alárendeli-e magát, hisz-e a nulla IQ-s összeesküvés-elméletekben (zsidó háttárhatalom, csip az oltásban, chemtrail) és ezt mások körében is hangoztatja-e. Bármelyikre igen a válasz, azzal már nem lesz felvállalható az ember, és ott le kell zárni.

2024. márc. 21. 12:30
 4/4 anonim ***** válasza:

Van egy szép magyar közmondás: aki korpa közé keveredik, megeszik a disznók.

Gondolkozz el rajta.

2024. márc. 21. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!