Felnőttként megvannak még a gyerekkori barátaid?
Én 60 km-rel arrébb élek most.
1 gyerekkori barátnőm maradt.
40/N
20éves vagyok, jelenleg is ott élek, ahol eddig. De gondoltam válaszolok. Itt nagyon szétszakadt a baráti társaság. Legtöbben más városba költöztek család vagy iskola miatt. Akik meg közel is laknak vagy barát vagy barátnő miatt hanyagolja a barátokat. :(
Viszont a legjobb barátnőm (3éve) egy olyan csaj, akivel sose szerettük egymást. Még évekkel ezelőtt fel is pofoztam egy olyan hülye okból, hogy megfogta a sapkámat (hogy megnézze a mintát rajta). Azóta viszont mindenhova együtt megyünk. :D Koncert, vásárolgatni, bejárni a várost unalomból stb... :) Remélem még sokáig tart a barátságunk :)
Nekem 2 gyerekkori brátnőm van. Az egyikükkel általános iskola 5. osztálya óta tart a barátság. Volt pár év kihagyás benne, de kb. 4éve újra szoros a barátságunk. Illetve van olyan barátnőm, akivel 13 éves koromban táborban ismerkedtünk meg, ott nem is voltunk túl szimpatikusak egymásnak. Viszont utána elkezdtünk levelezni (ő vidéki én pesti) és ő mondhatni a legjobb barátnőm a mai napig. Már ő is Budapesten él, így szerencsére többet tudunk találkozni.
Furcsa, de a középsulis nagy barátságok mind megszakadtak, ezt nagyon sajnálom a mai napig.
26/N
Gimi másodiktól vagyunk barátnők, most is tart a barátságunk Igaz személyesen ritkán találkozunk, mert több mint 450 km-re lakunk egymástól. De telefonon és interneten keresztül gyakram beszélünk egymással.
46/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!