Van itt valaki, akinek elveszett az összes gyerekkori fényképe, családtagokról régi fényképek meg úgy összességében családi képek?
Figyelt kérdés
Házfelújítás következtében az összes kép elveszett, plusz egy-két irat.2011. nov. 3. 14:19
1/3 anonim válasza:
Nekünk is. Mikor eladtuk a házat, a padlásra elfelejtettünk felmenni, és ott volt még dobozban egy pár régi kép. Amit az új tulaj utánunk küldött postán. Nagyon megörültem neki, gyorsan beszkenneltem őket a gépre. :)
Esetleg rokonoktól próbáljatok meg kérni, és beszkennelni.
3/3 anonim válasza:
Sajnos nekünk is elveszett egy egész doboznyi, anyám régi képeitől kezdve az én kisgyerekkori képeimig egy hatalmas beázás végett minden megsemmisült alig maradt valami.
A gyerek korom emlékei 90%-a teljesen odaveszett születésemtől az általános iskás ballagásomig. Szerencsére nagyrészüket sikerült pótolnunk hála nagyanyámnak ő mindent eltett szerencsére mert sok fotórol kapott másolatott de ìgy is van mit még pótolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!