Panelen lakunk és van egy közös kamra ha arra rákötök egy krypto riget az áramlopás vagy cska pofátlanság ?
Figyelt kérdés
Nem nem akarok áramot lopni csak kiváncis vagyok !márc. 16. 22:14
1/6 A kérdező kommentje:
Bocsi rosszul irtam egy közös tároló pince a egész tömbnek
márc. 16. 22:15
2/6 anonim válasza:
És ki fizet érte? Gondolom ez is a közös ktg része, tehát a lakók. Így velük kell egyeztetned, ha használni szeretnéd. Minden más megoldás törvénybe ütközik.
3/6 A kérdező kommentje:
Ha nem egyeztettek az is ? (Nem azért akarom levinni mert sok az áram hanem hogy ne itt megeltisen majd nyáron)
márc. 16. 23:36
4/6 anonim válasza:
Ugye tudod, hogy mennyit fogyaszt?
Azt fizesd ki a háznak, és akkor rendben van a dolog.
5/6 anonim válasza:
Valakinek fel fog tűnni a zümmögő géped, és jobb esetben csak kihúzza a konnektorból, de mehet a rendőrségre is, mivel ez szerintem is lopás. A várható bevételed elviszi a villanyszámla, talán többet is.
6/6 anonim válasza:
A háznak is van fogyasztásmérője. Lépcsőház világítás, lift, kapu, stb annak a fogyasztását is nézik, olvassák és fizetitek a közös költségben. Ez nagyjából állandó fogyasztás évekre visszamenőleg. Ha erre ráakasztasz egy riget, akkor az az első leolvasáskor ki fog bukni. Ha szólsz akkor meg a nyanyák fognak rinyálni akiknek fogalma sincs arról hogy mi az. Még akkor is ha te kifizeted a különbözetet... ezeknek nem lehet semmit megmagyarázni. Ráadásul a társasházak magasabb áron kapják az áramot, így sokkal többe lenne neked az üzemeltetés.
Az más kérdés hogy 15 kamerát is le kéne oda telepítened hogy legyen felvétel arról aki összetöri, ellopja. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!