Ezek a rohadék büdösbogarak hogy jutnak be,ha van szúnyogháló?
A felsoroltakon kívül a ruházaton is be lehet vinni. Vagy akár száradni kiterített ruhában: alaposan át szoktam vizsgálni, kifordítva is, mégis van, hogy mikor bent leteszem, akkor kisétál belőle. Rázással nem lehet őket „lerázni”, valamint elhessenteni sem: csak lesöpörni, lefricskázni lehet. Nem olyan, mint a légy, hogy elröppen, ha felé legyintek; nagyon ragaszkodnak a helyükhöz.
Ha bejutnak, előbb-utóbb az ablakon jelennek meg (többnyire, előbb), akkor üres, csaknem teljesen nyitott gyufásdobozt teszek rájuk, a felülethez nyomva, majd amennyire lehet, ott tartva, bezárom. A dobozban kiköltöztetem őket, nem lesz büdös nyomuk bent, mint agyoncsapáskor, agyonnyomáskor lenne.
Az előttem levők jól tanácsolják.
Én a fejénél és a toránál kapom el, de nem érek a potrohához! Összenyomom ami az ujjaim között van és kész. Ekkor már nem is fecskendez. Nem elég befogni és kidobni, mert lesz ideje szaporodni. Meg kell őket ölni! Mihelyt mozog a lábai alatt valami (pl. ruha, függöny), azonnal lepottyan, vagy elrepül. Így védekezik. Nekem ez mindig bevált módszer és ha hiszitek, ha nem - nem lesznek büdösek az ujjaim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!