Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért nem tudom felhúzni a...

Miért nem tudom felhúzni a szúnyoghálót?

Figyelt kérdés

Az interneten sehol nem írnak róla, hogyan lehet egy szúnyoghálót felhúzni. Egyszerűen amióta leengedtem az onnan nem mozdul. Nemrég költöztünk a lakásba, és az összes ablaknál ez a probléma, szóval kétlem, hogy én lettem volna ennyire béna.

Próbáltam picit lenyomni, hátha elkezd felfele gurulni, de semmi. Próbáltam felfele nyomni, de semmi. Szóval nem értem mi a probléma... ha valaki tud egy épkézláb segítséget megfogalmazni, azt megköszönöm!

2020. aug. 3. 20:15
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Jó lett volna egy kép h tudjuk milyen szúnyogháló.

Amikor anyosnal felszereltek a redőny + szúnyoghálót rajtam is kifogott de meg jó h ott volt a “szaki” a trükk az volt h lefelé nyomod és befelé húzód, akkor akad ki a helyéről. De lehet neked másfajta van.

2020. aug. 3. 21:49
 2/3 anonim ***** válasza:
Sikerült azóta?
2020. szept. 1. 20:20
 3/3 A kérdező kommentje:
igen, sikerült, úgy kellett :D köszönöm szépen
2020. szept. 17. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!