Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit javasolsz hogy könnyebb...

Mit javasolsz hogy könnyebb legyen az életem? :|

Figyelt kérdés

mostanában teljesen kifordultam magamból, nem találom a helyem, zavart izgága gyakran ideges és stresszes vagyok. ami érthető, mert 1 év és érettségi, itt vannak a nyakamon a témazárók,meg különórák. néha annyira sűrűsödnek a problémáim, hogy hazudoznom kell saját magam érdekében.tudom hogy ez nem helyes, nemrégiben pedog annyira megbántottam a közeli ismerőseimet :'( :'( , hogy magam sem tudom hogyan sikerült.szeretném meg nem történtté tenni, de ezt mint tudjuk nem lehet...

iskola után ha hazaérek anniyra fáradt vagyok hogy csak aludni vagyok képes, mellé benyomom a tv-t , és este 8 ra eszmélek fel megint.. utána tanulás, amit próbálok hamar lezavarni , de nem megy annyira könnyen, pedig ugy érzem hogy dolgozatra is eleget tanultam, erre bevág nekem egy 2est, meg egy 3ast. elsüllyedek szégyenemben, ez egyáltalán nem jellemző rám...

napirend kéne nekem , de azt egyszerűen nem tudom tartani, egyszer elcsúsznék 5 percet, az meglátszana benne hamar...

2010. okt. 24. 21:54
 1/1 anonim válasza:

Elhiszem,nagyon nehéz időszakon mehetsz keresztül...

A tanácsom: Mikor van szabadidőd,főzz egy csésze teát,kapcsolja le mindent (számítógép,tv) s ha jó idő van,ülj ki a friss levegőre,füllhallgatón halgass olyan zenéket,ami felszabadít,megnyugtat,vagy találkozz a haverokkal,beszélgessetek.:) Hidd el be fog válni!

2010. okt. 25. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!