Ki mit csinált az önkéntes nyugdíjpénztárban felhalmozott összegével mikor nyugdíjba ment?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi mire használtátok fel az össze gyűlt pénzt!?febr. 11. 20:02
1/3 anonim válasza:
Az "önkéntes nyugdíjpénztárban felhalmozott összeg" kb 500 000 Ft volt, szóval nem nagyon kellett törni a fejem, mi legyen vele.
2/3 anonim válasza:
Kedves 1-es! Ha nem nagy titok, elárulnád kérlek, hogy havonta (vagy évente) mennyit fizettél be?
3/3 anonim válasza:
Egy ideig a munkahelyen ment a befizetés, a bér egy részét utalták át direkt, aztán amikor hivatalosan begyüjtötték ezeket, én nem egyeztem bele, ezért maradt annyi, ami addig be volt fizetve.
Most egy éve kaptam egy hivatalos levelet, hogy lejárt a megtakarítási idö, ennyi van a számlán, és kérdezték, milyen folyószámlára tudják átteni.
Szóval pontosan nem tudom, mennyi ment akkor rá, illetve azt hottem, ez is eltünt, és meglepett, hogy ennyit mégis megkaptam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!