Havonta mennyi pénzt fizettek be az önkéntes nyugdíjpénztári számlátokra?
Figyelt kérdés
2023. dec. 25. 21:20
2/8 anonim válasza:
A minimumot, ami az én pénztáramnál havi 11 ezer forint.
7/8 anonim válasza:
Jelenleg semennyit.
Jövőre lejár a szerződésem kontraktorként, ha átvesznek, náluk van olyan nyugdíjpénztáros benefit, hogy ha 5%-ot befizetsz, ugyanannyit hozzáad a cég is. Azzal majd élni fogok, gondolom nettót kell nézni, szóval majd valamivel 50 ezer felett lesz így havonta befizetve.
Annyira még nem veszem komolyan a dolgot, mert fiatal vagyok, nemrég kezdtem dolgozni, és tervezek újra külföldre költözni, így nem akarok semmit sem itt lekötni, hogy havi fix összegeket fizessek be...
8/8 anonim válasza:
Nyugdíjba 12 ezret, egészségpénztárba kb 40 ezret, így kimaxolom a 150 ezres SZJA kedvezményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!