Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Azariah milyen fajta mikrofont...

Azariah milyen fajta mikrofont használhat?

Figyelt kérdés
Azariah (magyar énekes)
2024. jan. 30. 22:18
 1/6 anonim ***** válasza:
45%

"Azariah (magyar énekes)"

Durrogásra dadogott baromságokat már éneklésnek nevezitek? Wow.

2024. jan. 30. 22:21
 2/6 A kérdező kommentje:
nem, nem szeretem a dalait. de olyasmi mikrofont keresek, amivel ugyan ugy be lehet robbanni. neki sincs nagy énektudása. ugye a Ner
2024. jan. 30. 22:27
 3/6 fmaxy válasza:

ilyet:

[link]

2024. febr. 1. 08:53
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem olyat ami javítja a hamis hangot, egyebkent fogalmam sincs kirol van szo.
2024. febr. 2. 13:42
 5/6 anonim ***** válasza:

A csavo alig zenel.

Meg az a tatott szaju vekony hang tudod mire utal... lehetne cAzariah akkor mar. Egy videojat lattam amiert oda vannak mar azt sem tudom mi a neve, de azt lattam, hogy ilyen zenei vannak, hogy "MI A F*SZ" meg "TISZTAN ISZOM" - tipikus 16 tini kategoria. Egy felnott ember nem veszi komolyan.

Egyebkent annyi backplay megy a "koncert"jen, meg nem is erte mennek hanem csak menjenek haverokkal valahova

0, alkoholizalni +

1, drogozni

2, drogozni es bulizni es valahol eldugott helyen dugni egy jot valakivel.

Vegul hazamennek.

Ez pentek, majd vasarnapra talan kijozanodnak es mennek dolgozni a friss diplomasok is.

Es meg neki all politizalni is: [link]

Fogom a fejem mi van ebben az orszagban...

2024. febr. 2. 16:36
 6/6 anonim válasza:
Nemtudom miféle mikrofont használhat de Autotune megy ezerrel a háttérben az biztos :D
2024. márc. 11. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!