Azariah, meg Desh mennyit kérnek el egy koncertért?
Figyelt kérdés
2022. aug. 26. 15:23
1/8 anonim válasza:
ezt csak ők, meg a koncert szervezők tudják
de többet mint hinnéd
1 milla fölött
2/8 anonim válasza:
Én 200-400 körül tippeltem volna egy ilyen vidéki fellépést mint pld a palacsinta fesztivál.
De persze nem tudom mennyi cucc, technika, technikus kell nekik mellé.
3/8 anonim válasza:
¶uncit a toitoinál.
Attól is függ, hogy hol.
Mivel hazai előadók. Ahol számukra megvan a jobb ár és időpont oda mennek. Ha csóroskodnak a fesztiválok lejárta mellett bevállalnak 1 milla alatt is.
5/8 anonim válasza:
A közepes zenészek is, akik mögött se zenekar se igazi hírnév nincs, elkérnek fél milliót, ők zenekarral, ketten, elég nagy népszerűséggel valószínűleg 1-2 milliót.
6/8 anonim válasza:
Az attól függ hogy milyen koncertet adnak, mekkora stábbal, mekkora helyen, mennyi közönségnek, és milyen hosszan. Bár most már szerintem válogathatnak, hogy mit vállalnak el, és a fellépési díjuk is növekedett a teltházas aréna koncert után. Egy 70 perces élő koncert 5-6 millió lehet.
7/8 anonim válasza:
Itt Tiszaújvárosban nyáron 5 millát kaptak az 1 órás koncertért.
8/8 anonim válasza:
Úgy tudom
6.5 Mft! De ennek csak töredéke amit ténylegesen meg is kapnak. Persze szépen hangzik de kiadás is van ám. És azért a technikán se spórolnak. Van olyan aki elmegy párszázezerért aztán még mikrofont is ott kap helyszínen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!