Miért lett ennyire felkapott Azahriah?
Fogalmam sincs, miért lett ilyen felkapott.
A videós tevékenysége nekem is szimpatikus volt, de amit zeneileg hoz, az nagyon nem sok.
Én nagyon sokféle zenét hallgatok, a hörgős death metaltól és a korai brit punkzenétől kezdve az oldschool hip-hip-on, az aktuál pop-on keresztül, a szláv népzenén, a megzenésített óészaki sagákon, a hanti-manysi népdalokon, a synthwave-en keresztül a zúzós NGOHT technóig bezárólag. De hogy Azariah zenéjén mit esznek annyira, azt nem értem. Van egy-két száma, ami mondjuk tízes skálán 6-os, de ezzel vége is.
A hangja úgy nagyjából átlagos, az énektechnikája erőltetett, a zenéi nem túl kreatívak...
"tudásban rengeteg más fiatal is van aki tudna hozni zenében ha lenne esélye"
Mindenkinek ott az esély a kezében... Úgy hívják őket: telefon, internet.
Mégsincs sokaknak tudása, személyisége használni a mihez értésüket a telefonnal, internettel kombózva.
A srác több éve építgeti a dolgokat, nem egyik percről a másikra lett "felkapott".
A zene pedig egy olyan dolog, ami több emberhez elér. Még olyanokhoz is, akik pl nem értik az adott nyelvet.
Lásd a világot nyitottabban több aspektusból s kérdezned se kell hasonlókat.
Az, hogy kinek mi jön be az egyén függő.
(kommentelő, próbáld ki a hangszálaiddal leutánozni. Nekem se minden szám tetszik tőle s másoktól sem, de tudom mi torokizmok, hangszál stb használat kell, hogy az létre jöjjön, amit hallunk.)
a korához képest igen inteligens ezt nem vehetjük el.
amúgy meg a saját számai jók az amibe desh is benne van hát...
Tudom, az a szar, amiben igazi munka van. Amibe éveket fektetnek, de semmi baj, lesz ez még fordítva is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!