Mit jelent a fizetési meghagyás ? A bíróságon mi lesz ?(bánatpénzt követelnek jogtalanul) Ha nincs bejelentett munkahelyem mit tudnak csinálni? Nincs a nevemen semmi.
9-es válaszoló köszönöm ,de sajnos nemtudom,Belenus termálhotel a neve a szállásvadász.hu oldalán talátam .
Én azt nem értem h ha "foglaltam is volna de nem )mért csak így tudtam árajánlatot kérni hogy minden adatot kért .
Kértem már több oldalról de ílyen formában még nem töltöttem ki árajánlatot .
Szóval nemértem már tiszta ideg vagyok...!
10-es ha ellent mondok akkor az nekem csak jobb?
És ha nem akkor ugyanúgy követelik hogy fizessek?
Cseles honlap: "Ajánlatkérés / Foglalás" egyben kezeli a kettőt, illetve ha itt adod meg a honlap szerint foglalásnak minősül, ha az adott időpontban van férőhelyük.
Az időpontot és árat pedig a "ÉRKEZÉS / TÁVOZÁS" rubrikánál lehet megnézni, itt adatot sem kell megadnod.
Megtévesztő, de le van írva minden, így a bíró személyisége a döntő. Előzd meg jelentsed fel őket fogyasztóvédelemnél megtévesztés miatt!
"Végül közöljük, hogy a Ptk. 213. § (1) bekezdés alapján az interneten, sajtóban, árlistákon közzétett, illetve telefonon adott ajánlatunkra írásban vagy e-mailen küldött, illetve telefonon adott megrendelése vagy szobafoglalása ajánlatunk elfogadásának minősül. A megrendelés, illetve foglalás Belenus Thermalhotelhez történő érkezésével és elfogadásával létrejött a szobafoglalási szerződés Megrendelő és az üzemeltető Kft. között, amely szolgáltatási-ellenszolgáltatási jogviszony feltételeit a megrendelés ezen visszaigazolása tartalmazza. Ezen visszaigazolás Megrendelőhöz történő megérkezésétől számított 24 órán belül a szobafoglalással kapcsolatos, írásban bejelentett kifogás a szobafoglalási szerződést felbontja.
A Megrendelő által megadott kapcsolati email címre küldött visszaigazolás sikeres elküldése (azaz a Megrendelő levelező kiszolgálója által befogadottként nyugtázott levél) egyben a visszaigazolás automatikus kézbesítését is jelenti, így a levelező-rendszer bárminemű hibájára való hivatkozás nem jelent felmentést a bánatpénz fizetési kötelezettség alól.
A megrendelő jogosult ezen szobafoglalási szerződéstől elállni a Ptk. 320. § alapján a hotelnek írásban küldött lemondó nyilatkozattal, a Társaság részére bánatpénz fizetése ellenében. Az elállás a szobafoglalási szerződést felbontja. Az írásba foglalt, szállodánk e-mail vagy postai címére elküldött lemondás tényét a Megrendelőnek kell bizonyítania.
Az itt külön nem szabályozott kérdésekben a Ptk. illetve a szolgáltató ÁSZF rendelkezéseit kell alkalmazni."
Ha jól értem, volt egy első ajánlat, és utána még kettő,ami neked nem volt jó.
"edig íertam nekik hogy nem jók az időpontok.
Tehát többesszámban írtam h nem jók az ídőpontok ,ezen mi nem egyértelmű...."
Gondolom ők az utóbbi kettőre értették, tehát az elsőre nem. Szerintem meg elég egyértelmű.
Nem ,csak 2 kértem összesen .
Ők ezt írták idézem,
"A szálláshely augusztus 5-én sajnos már teltházas,hétvégéket tekintve augusztus 12-13-án is teltházasak.
Van esetleg másik időpont ami megfelelő lenne Önöknek ,vagy maradjon az eredetileg foglat augusztus 19-21-ei időpont?
Én erre írtam nekik hogy,
"Sajnos nem jók az időpontok ,
Köszönöm türelmét.
Üdv.:xy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!