Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Honnan tudom hogy meg figyelik...

Lejla2000 kérdése:

Honnan tudom hogy meg figyelik a telefonom?

Figyelt kérdés
Volt egy ügyem ugyebár 4 hónapig háziőrizetben vagyok anyukámnál de kíváncsi lennék hogy a rendőrők lehallgatják vajon a telefonom?Vagy mit látnak abból amit a mobilomon csinálok?Mindent?Azt nem lehet meg tudni hogy éppen most is lehallgatják vagy vmi?
2024. jan. 12. 18:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
10: és ebben hol szerepel, hogy "Kötelező minden telefonbeszélgetést felvenni a központban"?
2024. jan. 12. 22:51
 12/16 anonim ***** válasza:
Egyelőre nem találtam ilyet.
2024. jan. 12. 23:14
 13/16 anonim ***** válasza:
12: Azt nem csodálom, mert nincs ilyen. Nem tudom honnan szedted. Meg se lehetne valósítani. Próbáljunk számolni: Vegyük azt, hogy 1 másodpercet sikerül 1 kByte-ra tömöríteni (ez már elég rossz minőség lesz, de tegyük fel, hogy sikerül). Egy időben ha csak 1000 hívás zajlik egy szolgáltatónál, akkor az másodpercenként 1 MByte adat amit tárolni kell. Ez egy óra alatt 3,5 GByte (1 MByte x 3600, merthogy 3600 másodperc egy óra). Egy évben van 8760 óra azaz 8760x3,5 GByte = 30 TByte adat ennyit kéne tárolni, ha cask 1000 egyidejű hívás zajlik egy szolgáltatónál. De gyanítom ennél picit több, megérzésem szerint ez inkább 2-300 000 körül lesz (országosan, szolgáltatónként, nem kerestem rá a hívásforgalmi adatokra, de ez hihetőnek látszik) 1000 hívás rögzítés 30 TByte 300 000 hívás 300x30=9000 TByte. Hát azért ez nem kevés adat, azért egy ilyen tárolórendszer kiépítése, üzemeltetése nem lesz olcsó. És akkor ezt még fel is kell valahogy indexelni, hogy kereshető legyen stb. stb. Nagyjából reménytelen technikailag megvalósítani. Az értelméről meg ne is beszéljünk.
2024. jan. 12. 23:40
 14/16 anonim ***** válasza:
Találtam az nmhh-nál egy összefoglaló tanulmányt ez alapján egy negyedévben a hívásforgalom (csak mobilhálózat!) 6,8 milliárd perc (ez összes hazai szolgáltatót jelenti). Tehát 6,8 x 10^9 perc. Ezt kell szorozni 60 000 Byte-al (kerekítünk, a statisztikát érdemben nem rontja) 6,8 x 10^9 * 6 * 10^4 = 40,8 x 10^13 Byte (negyedévente) ez egy évre 1632 x 10^13 Byte 16320 x 10^12 Byte még leírva is csúnya szám. 10^3 -> KByte, 10^6 -> MByte, 10^9 -> GByte, 10^12 TByte /szintén kerekítve/ tehát évente kén kb. 16 320 TByte adatot tárolni, ha minden hívást le kéne hallgatni és azt rögzíteni kéne. És ez cask a "natív" adat, iszonyatosan tömörítve. És elég durván becsülve. A valóságban azért ennél több adatra lesz szükség.
2024. jan. 12. 23:56
 15/16 anonim válasza:
62%

Azért komolyabb ügynek kell lennie hogy megfigyeljenek. De az android köcsög rendszer,még azt is lekövethetik merre jársz.

Válts sima olcsó buta telcsire, és asztali gépről netezz pl tor böngészővel ha parán vagy ;)

2024. jan. 13. 07:00
 16/16 A kérdező kommentje:
Nem parázok😁én nem félek...azt nem szeretném senkivel megosztani mit csináltam nem ide illő...nem hiányzik hogy mindenki rajtam törje el a pálcáját..kaptam hideget meleget...tanultam a dologból...aki ismer tudja milyen vagyok aki nem az csatlakozik azokhoz akik ítélkeznek...sajnos az ember tesz az életében olyan dolgot amit saját maga se tudna elképzelni ....de én a mondoja vagyok hogy van aki tanul ebből és van aki nem...minden hozzá állás nézete...aki meg a helyesírásommal van megáldva kívánom legyen szép életed és ne legyen ilyenbe részed...ha csak ennyit tudsz hozzáfűzni kérlek menj tovább...trollkodj máshol...vkit érdekelnek ilyen témák is...de nincs mitől tartanom szimplán érdekel...nyugodtan nézhetik nincs félni valóm...🙂
2024. jan. 14. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!