Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Honnan tudom hogy meg figyelik...

Lejla2000 kérdése:

Honnan tudom hogy meg figyelik a telefonom?

Figyelt kérdés
Volt egy ügyem ugyebár 4 hónapig háziőrizetben vagyok anyukámnál de kíváncsi lennék hogy a rendőrők lehallgatják vajon a telefonom?Vagy mit látnak abból amit a mobilomon csinálok?Mindent?Azt nem lehet meg tudni hogy éppen most is lehallgatják vagy vmi?
2024. jan. 12. 18:32
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Megpegazusoltak!
2024. jan. 12. 18:46
 2/16 anonim ***** válasza:

Csak szólok, hogy '95 óta KÖTELEZŐ MINDEN telefonbeszélgetést felvenni a központban, és eltenni egy évre. Törvény mondja ki.

Ha akarják, akkor bármikor meghallgatják.

Nem, nem lehet észrevenni. A normál működés része.

2024. jan. 12. 18:58
 3/16 A kérdező kommentje:

Ha viccből mondok vmit komolyan veszik???

De mondjuk ha messengeren vagy instagramon beszélek vkivel azt is meg tudják nézni?

2024. jan. 12. 19:01
 4/16 anonim ***** válasza:
Megg kéne tan ulni talán bűnőzés helyett a magyar helyesírás szabályait. Ami pedig az alapvető logikádat illeti, az konkrétan nevetséges.😂 Gondolod, hogy a megfigyelésnek nem pont az a lényege, hogy a megfigyelt ne vegyen tudomást erről?
2024. jan. 12. 19:01
 5/16 anonim ***** válasza:
És igen, azt is meg tudják nézni ha szükséges. Vagy hivatalosan igényelnek adatot a metától, vagy pedig más módszerekhez nyúlnak. Nem bonyolult.
2024. jan. 12. 19:03
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Annyi eszed azért lehetne, hogy ha már házi őrizetben vagy mert elkövettél valamit, akkor nem tetézed még újabb dolgokkal. Ezek szerint nem tanultál a mostaniból sem.
2024. jan. 12. 19:19
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Megfigyelhetnek. Erről nem is kell téged értesíteni. Ha viccből mondasz valamit és úgy ítélik, hogy tényleg vicc azt úgy fogják értelmezni. Egyébként meg ha valaki nem csinál semmit azt nem is zavarja, ha lehalgatnak.
2024. jan. 12. 19:20
 8/16 anonim ***** válasza:
Kérdező ember csempész bandaba keveredtel? Őszintén?
2024. jan. 12. 19:34
 9/16 anonim ***** válasza:
"Csak szólok, hogy '95 óta KÖTELEZŐ MINDEN telefonbeszélgetést felvenni a központban, és eltenni egy évre. Törvény mondja ki." -> Erre tudsz jogszabályi helyet mutatni? Mert ez kb. a mai világban lehetetlen (műszakilag).
2024. jan. 12. 19:38
 10/16 anonim ***** válasza:
Csak ezt találtam: [link]
2024. jan. 12. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!