Miken változtatnátok a gyakori kérdések oldalon?
Én az értékeléseket megszüntetném. Sajnos van néhány nagyon alacsony színvonalon kommentelő, aki többet árt mint használ az oldalnak. Van aki ezen éli ki magát, hogy mindenkit lepontoz. A való életben ilyen nincs.
A hibásan kiírt kérdéseket pedig azonnal törölném, mert aki azt a fáradságot sem veszi, hogy értelmesen feltegye a kérdését, nincs itt helye.
Törölném azokat a kérdéseket amiket már százszor feltettek és mindig van aki újra kérdezi.
Időnként én is besokallok és hónapokig rá sem nézek a Gyak.-ra éppen az ilyenek miatt.
A pontozást megszüntetném, értelmetlen.
A moderatúrát pedig ráálítanám nagyon komolyan, akár automatizált algoritmusokat is alkalmazva, hogy a frusztrált, savankás, lelkinyomorult, áldozathibáztató, bántó, lealázó, rosszindulatú válaszok kiszűrődjenek.
Első ilyen: figyelmeztetés, második ilyen: egy heti felfüggesztés, harmadik ilyen: kitiltás.
A privát üzeneteket is lehessen jelenteni a modiknak. Sok zaklatás előfordul.
A válaszokat amikor jelentjük, szabad szavasan kommentálhassam, miért jelentettem.
A moderátori üzenetekre (hogy pl törölt valamit) tudjon a felhasználó válaszolni.
A trágárságszűrőt megszüntetném, aki csúnya szavakat akar használni, úgyis kijátssza.
Az anonimitás eltörlése szerintem is egy jó ötlet lenne. Gyorsabban ki lehetne szűrni, ha valaki folyamatosan ugyanazokat a kérdéseket írja ki.
Értékeléskor csak zöld és piros lehetőség.
Bevezetnék egy olyan szabályt is, hogy ha valakinek nem tetszik egy válasz, akkor a piros színű gombocska lenyomása után meg kéne a döntését indokolnia az alkomment szekcióban, ami közvetlenül a „nem tetsző” válasz alatt lenne, lenyitható formában.
A törölt válaszok alapvetően nem törlődnének (kivéve a monoton spam válaszok), hanem a linkelt oldalakhoz hasonlóan, csak a regisztrált felhasználók által lehetne megnyitni és elolvasni, de azt értékelni már nem lehetne. A töröltként jelölt válaszok alatt/mellett ott lenne a törlés konkrét indoklása is.
Kezdetnek kb. ennyi… :D
Tisztelt válaszírók!
Köszönjük az észrevételeket.
Ahhoz képest eléggé rá van élvezve valaki a lepontozásra.
(12 és 16 voltam)
18# Pont az ilyen szerencsétlen, boldogtalan, bugyuta emberek miatt válik értelmetlenné a Gyak. Ezek a buta emberek érvelni, cáfolni képtelenek, ezért végig lepontoznak mindenkit, ettől érzik magukat "valakinek".
Hiányzik a neveltetésükből, hogy mások véleményét illik tiszteletben tartani, mert ez az emberi viselkedés legalapvetőbb eleme.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!