Mit szólnátok hozzá ha az embereknek is lenne hátul farka? Mint a cicáknak vagy a kutyáknak? Ti milyen farkat szeretnétek?
Figyelt kérdés
én cicát vagy nyuszit.jan. 8. 13:35
1/16 anonim válasza:
16 éves kor alatt nem lehet regisztrálni, ugye elolvastad?
4/16 Kései Sirató válasza:
Amikor leülök, zavarna, kényelmetlen lenne.
Amúgy rókafarok tetszene. Vagy cica.
5/16 KmsRys válasza:
Nekem nagyon tetszene, az biztos!
Én amúgy róka farkat szeretnék 🦊
Tőlem eleve nem áll messze, a furrykért is odáig vagyok! :)
Az első válaszolót meg nem értem, én egy 20 éves srác vagyok, mégis szoktam ilyenekre gondolni én is...
8/16 anonim válasza:
Halfarkat és sellő lennék.
Ha muszáj a fentiekhez ragaszkodni, akkor macskafarkat.
Ha a világon mindenki másnak is lenne, elfogadott és megszokott lenne, tehát én sem gondolnék róla semmit, és a divat- valamint minden más ipar is alkalmazkodna ehhez a plusz testrészhez, így sem az ülés, sem az öltözködés, vagy más mindennapi dolgok nem okoznának gondot, mert ezt figyelembe véve alakult volna ki minden, ami körülvesz minket.
9/16 anonim válasza:
Nagy lomposat, bár az elég hülyén állna, és nehéz lenne ruhát találni hozzá.
10/16 anonim válasza:
Te valami fury-s elmeroggyant lehetsz a Mondocon-ról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!