Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit kapsz a 2010-karácsonyra?

Mit kapsz a 2010-karácsonyra?

Figyelt kérdés
2010. okt. 20. 18:47
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
60%

hát..iPhone-t kértem anyátólmeg apától,meg pénzt :)

de végülis az aji nem sokat számít tudom..de azért jó érzés kapni :)

2010. nov. 5. 14:19
 12/23 A kérdező kommentje:
Hát igen..de tényleg jó érzés :)
2010. nov. 12. 15:35
 13/23 anonim ***** válasza:

huh hát én nem toom :D

ékszereket szoktam kapni, szüleimtől cuccokat, édesség, anyai nagymamámtól pedig a tavaly egy webcamerát kaptam ^_^ de szerintem azt anzukámmal közösen vették, meg kaptam édességeket stb...az apai nagymamámtól pedig pénzt, vagy szaloncukrot, édességet.

idén nem toom mit fogok kapni, de én gyűjtök laptpra :D :)

2010. nov. 22. 15:06
 14/23 anonim ***** válasza:

szüleimtől egyre kevésbé tudom... mikor meg mertem jegyezni, hogy egy viszonylag használható (nem csak nyaralási képek rögzítésére jó) fényképezőgépet szeretnék, akkor nagyon kétségbeesettnek tűnt, úgyhogy többet nem nagyon fogok nyilatkozni nekik, hogy mit szeretnék. (Igazából mind1 is, mert anyukám nagyon jól ismer és mindig eltalálja, mit szeretnék és nagyon kellemes csalódást szokott okozni nekem :) )

Mondjuk most a telefonommal is van valami baj van, remélem megjavítjuk, mert így nem hallom, ha csörög... mondjuk ezt bevállalnám saját pénzből is, de újat semmiképp nem szeretnék...

Mamámtól szerintem pénzt fogok kapni.

Barátnőimtől egy tolltartót, egy naplót és vmi kézzel készített ékszert meg csokit remélek...

2010. nov. 24. 23:05
 15/23 anonim ***** válasza:
Nem tudom de már nagyon izgatott vagyok!!! Remélem kapok egy Lap-Top-ot beleadnám minden zsebpénzem mert nagyon kellene ,Bár sajnos olyan sok pénzt nem tudok beleadni mert nemrég vettem egy telefont de még van 30 nap addig legalább egy 10 ezrest még próbálok összegyűjteni meg lesz mikulás ara is pénzt kérek és akkor talán megveszik xD
2010. nov. 25. 10:02
 16/23 anonim válasza:
Mamámtól laptopot,szüleimtől Ipodot,ruhákat,kiegészítők,könyvek,hajvasaló meg ilyenek ^^
2010. nov. 25. 19:28
 17/23 anonim ***** válasza:
laptopot *-*
2010. nov. 26. 07:32
 18/23 balazs00xx ***** válasza:
100%

Én csak annyit szeretnék karácsonra hogy a szeretteimel legyek :) semmi más nem számít:)

19\F

2010. nov. 26. 15:37
 19/23 anonim ***** válasza:
Én a szüleimtől egy nintendo DSi XL-t plusz játékot hozzá nagyszüleimtől pénzt és xbox kormányt rokonoktól meg valszeg telefont mert elromlott de egy samsung galaxy 3-at lehet...:)
2010. nov. 27. 10:47
 20/23 anonim válasza:

én a nagyszüleimtől fürdődresszet kértem(úszni járok),anyáéktól valami színes szőnyeget,de ezenkívül rengereg ruhát,ékszert fogok kapni:-D

barátnőktől fülbevaló és saját készítésű dolgok

keresztszüleimtől meg könyvet kértem

:-)

2010. nov. 27. 10:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!