A Dohány utcai zsinagógában hideg van ilyenkor, kabátban kell lenni?
Figyelt kérdés
Koncertre megyünk este, nem tudom, mit vegyünk fel.2023. nov. 19. 09:23
2/8 A kérdező kommentje:
Fesztiválzenekar, miért, nekik másképp fűtenek? :D
2023. nov. 19. 14:24
4/8 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs :)
2023. nov. 19. 14:29
5/8 anonim válasza:
#1 nyilvan nem a Beastie Boys vagy a Spice Girls lep fel. Komolyzenei vagy jazz koncerteket szoktak ott tartani es bar nemigen van futes, a sok ember hamar 'befuti' a teret.
Ferfiakon fejfedo, nokon vallat eltakaro ruhazat kotelezo (!) egyebkent is.
6/8 anonim válasza:
Jobban teszed ha hidegre készülsz, hiszen téli hideg van, max leveszed a ruhád, ruhatár lesz biztos
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi, inkább beöltözünk egy csinosabb meleg ruhába, aztán meglátjuk. A vállam egyébként se lenne ki egy templomban, pláne novemberben. Inkább a "blúz vagy pulcsi+kabát" az a rész, amit nem tudok. Még sose láttam belülről a Zsinagógát, pedig egy darabig ott laktam mellette.
2023. nov. 19. 15:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!