Miért nem jön már az ősz?
Ideje lenne már az esős, hideg, szeles időnek, nem ennek
a nyári melegnek.
Mindenki az utakon, utcákon van, mert mindenkinek
mehetnékje van ebben a jó időben, már nagyon elég.
El lehet költözni szibériába ha nem tetszik. Ja, hogy csak hisztizni akarsz egy általunk befolyásolhatatlan tény miatt? Hisztizz magadban.
2023. szept. 16. 13:24
Nem hiszed el, de nézegettem adatokat a neten és a multszázad huszas éveiben is 25-30 fokok voltak szeptember közepén. Október 4. én meg már néhol minusz fokok
2023. szept. 16. 13:32
Egyetértek veled kérdező,már nekem is tele van a hócipőm ezzel a meleggel vagy inkább írjam így,hogy hőséggel.Nappal még csak el vagyok valahogy de éjjel aludni szeretnék érthető modon de nem tudok mert izzadok mint egy ló.1-es reagálása egy kicsit nagyon zavaró,szibériába,na ne má.És igen,ha ez hiszti akkor én is az vagyok.Télen vártam a meleget de nem, ilyet,most meg a hideget várom mert az ellen tudok védekezni de a meleg ellen csak úgy tudnék,hogy beleeresztem magam a tóba és estig nem is jönnék ki.Igen ám,de akkor meg úszóhártyáim nőnének.Bizzunk abban,hogy hamarosan mérséklődik ez a hőség és fellélegezhetünk.
2023. szept. 16. 14:23
4/13 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy most már teljesen "visszaléptünk" egyet.
Őszi hónapokban tavaszi-nyári idő van, téli hónapokban őszi, tél megszűnt.
Nagyon kellene már egy igazi hideg ősz-tél, esőkkel, hóeséssel, hideggel.
Reméljük a tél kárpótol minket.
Jöhetsz akkor havat lapátolni kisfiam, szívesen várlak.
2023. szept. 16. 14:35
Nem tudom, hogy feltűnt-e bárkinek, de ez is a klímaváltozásnak köszönhető. Áprilisban még havazik, meg ilyenek. Ez csak a kezdet.
2023. szept. 16. 14:40
7/13 A kérdező kommentje:
#6 inkább az a baj, hogy mostanában már február közepén tavaszi idő van...
Aha, március-április környékére pedig visszatérnek a fagyok pár napra, és ez pont elég ahhoz, hogy elfagyjanak a vetemények.
2023. szept. 16. 15:00
3.-as vagyok.
Egy kicsit ovatosabban a kivánságokkal.Nem akarok bele fagyni a fűrdővizembe.Egy alapos ( + 5 - 5 ) közöttinek már tudnék örülni.Vedd figyelembe a fűtési árakat amit mindenki észrevesz,ha sokkal hidegebbre fordul az idő akkor vagy fűtünk vagy éhenhalunk.Ez a kettő választás jut nekünk az egyszerű halandónak.Nem akarok politizálni mert ez az oldal nem erről szól,függetlenül attól,hogy meg van a véleményem az okozókról,ezért csak olyat szeretnék ami esedékes,tél-nyár.A tavasz és az ősz mára eltünt,biztos Hudini tüntette el csak már nem tudja vissza csinálni.
2023. szept. 16. 16:03
Nézz a naptárra, szeptember 16. van, még el sem kezdődött a csillagászati ősz. Várj egy-két hónapot, akkor lesz majd esős, hideg, szeles, azaz rossz idő.
2023. szept. 16. 18:05
További kérdések: