Nem szeretném, hogy tél legyen, mit tudok tenni, hogy könnyebben megbírkózzak vele?
Mit tegyel?
Noj fel, es akkor nem kell a legkisebb kenyelmetlenseg, a hiper-optimalis allapottol valo legkisebb elteres eseten rogton hisztikezni hogy neeeheheeem biiihiiirom kiii...
Én is azt mondom, hogy utazz el.
Teremtsd meg magadnak a lehetőséget.
Nekem nehéz kicsit válaszolnaom erre a kérdésre, mert én imádom a telet, és alig vátom, míg a nyári kánikulát meg ki nem állhatom. Talán próbáld meg minél komfortosabbá tenni magad számára a helyzetet. Menj és vegyél magadnak kényelmes, meleg téli ruhákat a hideg ellen, sapkát sálat kesztyűt bakancsot kabátot, sétálj sokat a szabadban, közben hallgass zenét. Ennek az évszaknak is megvannak a szépségei, nem csak egy összefüggő folyamatos sötét és eső ahogy te látod.
Én gyakorlatilag ebben az évszakban szeretek egyedül sétálni, mert ilyenkor a hidegben vastagon fel lehet öltözni (bakancs, vastag nadrág, pufis combközepes nagyon meleg télikabát, sapka, kesztyű), és ez nagyon megnöveli a komfortérzetemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!