Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A börtön tényleg olyan mint a...

A börtön tényleg olyan mint a filmekben?

Figyelt kérdés
Tehát a nagydarab néger minden nap megerőszakol meg ilyenek?
2010. okt. 20. 12:46
1 2
 11/16 Moszuke ***** válasza:
nem azért börtön a börtön, hogy élvezd az ott létet.
2010. okt. 20. 14:13
 12/16 anonim válasza:

Leginkább attól függ miért csuktak le .

Ha erőszakos bűncselekmény vagy lopás vagy hasonló akkor igen olyan mint amit lefestettél .

Ha nem erőszakos például adócsalás , netes bűnözés , tudja fene még mi lehet ... , akkor azért kultúráltabb a börtön amibe bedobnak .

2010. okt. 20. 14:54
 13/16 anonim ***** válasza:
És ezt miért kérded? Csak nem neked is oda van "jegyed"?
2010. okt. 20. 17:35
 14/16 A kérdező kommentje:
Még nincs.
2010. okt. 22. 09:36
 15/16 anonim válasza:
48%
csak remenykedj hogy olyan mint a fimeken ... en mar lehuztam 4 evet ott s nem vagyok tul boldog tole .... a lenyeg hogy ferfi legyel a talpodon ... s bizalom nem letezik ... meg a sajat ruhadban sem bizhatsz ... aki egyszer ott van 25 evre gyilkosagert az tetovazas nelkul kinyir ha valami roszat mondasz neki annak mar nem szamit hogy leuli a 25 evet vagy meg ul 10 et melle egyepkent ha 25 evre van elitelve s bemegy a bortonbe es 2 honapra ra megoli egy tarsat akkor csak 25 evet ul mert a buntetes egybeolvad csak par honappa ul tobbet ... igy azok veszejesek akik frissen kerultek be s megtudjak ezt a dolgot azok gyilkolasznak jokedvel ... de szerencse a frissen bekerultek kulon cellat kapnak ... igy nem artanak senkinek ... ha valalki 25 evet ul s bekerul egy masik aki csak 2, 3 evet kapott annak azt mondjak hogy vakaciozik ... ha enyire erdekel nyirj ki valakit vagy szurj meg valakit akkor bekerulsz s meglatod te magad is ... en mar csucsltem mert megszurtam valakit ... nem lett nagy baja de akkor is 4 evet fuztek ram ... ilyen a torveny
2010. okt. 22. 11:06
 16/16 anonim ***** válasza:
rossza kategória az tuti.
2010. okt. 22. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!