A börtön tényleg olyan mint a filmekben?
Figyelt kérdés
Tehát a nagydarab néger minden nap megerőszakol meg ilyenek?2010. okt. 20. 12:46
1/16 anonim válasza:
majdnem. csak itt nincs néger. helyette cigány van, de dögivel.
2/16 anonim válasza:
főleg a fiatal korúak börtönében. ott napmintnap seggbekúrnak :D
3/16 anonim válasza:
Ja az első leírta. Először belépsz a cellába, majd rögtön a helyért megy a harc, ha alulmaradsz megdugnak, lehetsz csicska. Ha erős vagy, akkor is ha útjába vagy valakinek kifingatnak. Egyébként fegyelem van, mert senki sem szeret fegyelmit kapni. Jó magaviselet ugrott, úgyhogy mindent őrök távollétében kapsz. Ajánlott szőr viselése!
4/16 A kérdező kommentje:
De az őrök miért nem vigyáznak jobban a rabokra? :S
2010. okt. 20. 13:02
5/16 anonim válasza:
mert ha vigyáznának a rabokra akkor se kapnának több fizetést!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
6/16 anonim válasza:
Jaja, ilyen. Én is ezért akarok végre bekerülni. Vágyom egy hatalmas falloszra a zuhanyzóban.
7/16 anonim válasza:
tehát a nagydarab cigány(bocs, cigányok, mert ugye ők csapatban járnak) minden nap megerőszakolnak a sitten
így helyes a mondat:)
8/16 anonim válasza:
nem. a borton lassan olyan mint egy palza. van lcdtv. szamitogep, meg minden! higenikus mosdo. nem en jartam ott csak hallottam.
10/16 anonim válasza:
en mar voltam börtönlátogatáson sulival...1napig nem bíram ki azokban a cellákban...elmondani nem lehet igazán "át kell élni"persze csak pár percig...:)ja....és az lcd tv álom lehet nekik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!