Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy lehet tovább élni így??

Hogy lehet tovább élni így??

Figyelt kérdés
Pár év alatt több rokonom is meghalt. Köztük a szüleim is. Csak ülők és ezen kattog az agyam. Hogy hogyan tovább. Nélkülük hogy fog tovább menni az élet.Ti ezt hogy dolgoztátok fel?? Sokszor remenytelennek érzem ezt az életet.

2023. nov. 2. 09:52
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ikrek voltunk, a tesóm halva született, Apámat 12 évesen veszítettem el. Anyámat 18 éves koromban. Tudom, tényleg tudom: szar. Viszont hidd el, tartogat neked még az élet pár jó dolgot is. Kitartást!
2023. nov. 2. 10:11
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves vagy? Házas vagy?

Tudatosítsd azt, hogy az élet véget ér. Közeli rokonok elvesztése is bánatot okoz, hát még a szülők elvesztése, de felnőtt embernek ezt fel kell dolgoznia magában.

Ha e sikerül, akkor menj el pszichológushoz. Kérj beutalót a háziorvosodtól. Nem kell azt hinni, hogy csak a maszek pszichológusok a jók.

Nekem is meghalt sok rokonom, de már nős voltam, pl. a nagyszüleim, szüleim, bátyám, sógornőm, az egyetlen leányuk (46 évesen). Elhunyt az anyósom (após még akkor, amikor a feleségem 2,5 éves volt), tavaly a sógorom is meghalt. Nekem sikerült feldolgoznom magamban. Fájt, szomorú voltam, de túltettem magam rajta. A feleségemmel egymás támaszai voltunk.

2023. nov. 2. 10:25
 3/7 anonim ***** válasza:
2. vagyok: "Ha ez nem sikerül,..."
2023. nov. 2. 10:26
 4/7 A kérdező kommentje:
35 leszek és van párom. Babát szeretnénk de sokszor ezek a rosz érzések elhatalmasodnak rajtam. Úgy hiányzik a gyerekkorom.
2023. nov. 2. 14:52
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

A gyerekkorodat már nem tudod visszahozni, tehát a mából kell kiindulni.

Van párod, akire bizonyára támaszkodhatsz jóban-rosszban.

Babát is terveztek. Hidd el, hogy a pici gyerek visszahozza a régi jó kedvedet (persze - gond is van vele: éjszaka sír, nappal nyugtalan és ahogy a közmondás szól: "Kis gyerek - kis gond, nagy gyerek - nagy gond", de mindez kibírható, hiszen mindenki kibírja, tehát majd Te is kibírod).

Támaszkodj a párodra és dolgozzatok a baba születésén.

Merülj el jól a munkádban is.

Sok sikert és szerencsét!

2023. nov. 2. 15:09
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :) Minden jót kovánok :)
2023. nov. 2. 15:17
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Viszont kívánom Neked is!
2023. nov. 2. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!