Hogy lehet tovább élni így??
Hány éves vagy? Házas vagy?
Tudatosítsd azt, hogy az élet véget ér. Közeli rokonok elvesztése is bánatot okoz, hát még a szülők elvesztése, de felnőtt embernek ezt fel kell dolgoznia magában.
Ha e sikerül, akkor menj el pszichológushoz. Kérj beutalót a háziorvosodtól. Nem kell azt hinni, hogy csak a maszek pszichológusok a jók.
Nekem is meghalt sok rokonom, de már nős voltam, pl. a nagyszüleim, szüleim, bátyám, sógornőm, az egyetlen leányuk (46 évesen). Elhunyt az anyósom (após még akkor, amikor a feleségem 2,5 éves volt), tavaly a sógorom is meghalt. Nekem sikerült feldolgoznom magamban. Fájt, szomorú voltam, de túltettem magam rajta. A feleségemmel egymás támaszai voltunk.
A gyerekkorodat már nem tudod visszahozni, tehát a mából kell kiindulni.
Van párod, akire bizonyára támaszkodhatsz jóban-rosszban.
Babát is terveztek. Hidd el, hogy a pici gyerek visszahozza a régi jó kedvedet (persze - gond is van vele: éjszaka sír, nappal nyugtalan és ahogy a közmondás szól: "Kis gyerek - kis gond, nagy gyerek - nagy gond", de mindez kibírható, hiszen mindenki kibírja, tehát majd Te is kibírod).
Támaszkodj a párodra és dolgozzatok a baba születésén.
Merülj el jól a munkádban is.
Sok sikert és szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!