Ha jön egy globális éhínség az elhízott emberek akiken van 30 kg felesleg mennyivel bírják tovább az éhezést? Lehet bírják 1 2 hónapig is kaja nélkül?
Enis el vagyok hizva 184 cm vagyok és 118 kg szóval azért van felesleg .
Azzal vigasztalom magam😀 legalább tovább bírom majd az éhezést a világ végén.
Lehet a vekonykak 2 3 hét után ehenhalnak én meg húzzon egy másfél hónapot.
Hissz ez a zsirosodas az ősember tulelo taktikája volt lehet egyszer még jól fog jönni.
de ha ehezem 1 hónapot már enis vékony leszek .
De figyi 8 milliárd embernek már nincs elég nyúl meg őz 😀
"de ha éhezem 1 hónapot már én is vékony leszek"
Ha ez ilyen egyszerű lenne 😄
Figyelj! Múltkor már a királyi tévén is láttam a gasztronómiai különlegesség tekintetében előbányászott pirított bogarakat, szöcskéket, pedig ők (elvileg) erősen kampányolnak ezek ellen!
Gondolom lassan kell megfőzni a békát!
Lassan kell adagolni az éhezők viadalát!
Hogy hozzászokjon az ember!
Egyszer néztem egy doku filmet erről, ami ilyen tábor volt ahova embereket hurcoltak.
Azt mondták, hogy aki elhízott az hamarabb meghalt, a fogyás nem egészséges, ha drasztikus.
Ha valaki egy nap megeszik 4000 kcal-t, majd másnaptól 2 szelet kenyéren és vízen él felborul a hormonális egyensúlya, a bélflórája, mentálisan instabil lesz stb.
Aki meg ehhez van szokva azt nem fogja drasztikusan érni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!