Hogyan dolgoztátok fel a szüleitek halálát??
Figyelt kérdés
Apu után Anyu is elment. Mennek a napok, de nehéz hogy Anyu sincs már. Nem tudok neki kedveskedni. Nincs otthon. Mindig eszembe van(nak). Főleg hogy közeledik a karácsony.2023. okt. 21. 19:44
2/5 anonim válasza:
Részvétem.😢
Próbáld meg a szép emlékeket őrizni és próbàlj meg úgy èlni, hogy neked jó legyen. Ők is jót szeretnének neked, nem gyászt és depressziót.
Nekik volt egy szép életük, neked is legyen...
3/5 anonim válasza:
Én például tök könnyen, mivel pont annyira voltam hajlandó foglalkozni velük, mint nekik velem. Egyiket sem hiányolom, bár nem vagyok vallásos, de remélem jól elvannak a pokolban. Hozzátenném, hogy 24 éves vagyok.
5/5 anonim válasza:
Én abban hiszek, hogy van Túlvilág, és majd Odaát újra találkozni fogunk. Addig meg túl kell élni, vannak örömök is az életben, de ha mélyponton vagyok, arra gondolok, hogy minden nappal kevesebbet kell várni. Nekem ez vigaszt nyújt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!