Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Lehetséges, hogy a telefonom...

Lehetséges, hogy a telefonom olvassa a gondolataimat?

Figyelt kérdés

Tudom, hogyan hangzik. Én se akartam elhinni! A való életben csak pár embert mertem megkérdezni erről, mert félek, hogy hülyének néznek.

Szóval ezek történtek:

1: mesélnék az unokaöcsémnek, két könyv közül lehetett választani, az egyik a Mesebolt volt, pillanatra ránéztem (nem mondtam ki!) lefutott az agyamban, hogy ebből is mehetne a mese, de nem azt választottam. Este kidobta nekem a face a hirdetését a könyvnek

2: szintén könyv, pakoltam a szekrényemben, kezembe akadt egy könyv: Kriston intim torna. Annyit gondoltam: nahát, ilyenem is van! Szintén még aznap feljött a hirdetés

3: eldöntöttem, hogy veszek öblítőgyöngyöt. Szintén kijött a hirdetés

Egyikre se kerestem rá, nem beszéltem róla stb.

Ja van olyan akinek meséltem, nehezen hitte, majd nem sokkal később mondta hogy már elhiszi, mert vele is megtörtént.

Létezik ilyen? Mármint létezik, hisz most írtam le, de hogyan lehetséges ez?

2023. okt. 11. 20:04
 1/5 anonim ***** válasza:
93%

Letezo jelenseg: sokan beszamolnak rola.

Velem nem tortenik ilyen: csupa irrevelans hirdetest olvasok naponta: bezzeg ami erdekelne, olyan hirdetes evente egyszer jon elem.

2023. okt. 11. 20:24
 2/5 anonim ***** válasza:
85%

Apám pár hete meghalt, elhamvasztották. Múlthéten szóba sem került semmi ilyesmi, soha nem kerestem rá semmi ilyenre, tök egyedül voltam a szobában, épp apu hamvasztásán gondolkoztam. - Ugye csak az ő hamvait kaptuk meg, nincs benne más, hogyan történik ez egyáltalán stb?! - Facebook meg abban a pillanatban pofánbszott egy hamvasztós videóval, aminek a feltöltése sem volt friss, hanem kb 2 éves... Szóval teljes mértékben kizárható, hogy véletlen lett volna, hogy feldobta.

Az ugye kb köztudott már, hogy a telefon hallgatózik. Na hát ez már nem csak ennyi.

"hogyan lehetséges ez?"

[link]

[link]

2023. okt. 12. 14:04
 3/5 anonim válasza:
100%

Biztos, hogy van ilyen mert saját magam is tapasztaltam, hogy kigondoltam valamit nem mondtam ki, majd puff pont egy olyan hirdetéssel találkoztam.

Másoktól is hallottam már hasonló élményekről beszámolni...

Van a netflixen egyébként egy 2020-ban kijött dokumentum film Társadalmi dilemma címen. Ajánlom a megnézését. Napjainkra nagyon aktulális illetve a kérdésedre is vàlaszt adhat.

Pl: a filmben benne volt, hogy a telefon előlapi kameráján keresztül figyelik, hogy egy adott oldalt/ képet/ cikket meddig nézel, és ez alapján dobja fel neked a hirdetéseket, tudva azt, hogy úgy is azokat nézed a legtöbb idegig és ők ezzel is pénzt kaszálnak be...

2023. dec. 23. 01:27
 4/5 anonim ***** válasza:
77%
K*rva egyszerű egyébként a válasz a kérdésre. Konkrétan felépítenek egy személyiségprofilt az adott emberről, sokkal részletesebbet, mint gondolnád, amibe a delikvens bele is egyezik. És nyilván ezután célzott hirdetéseket kap az illető.
2023. dec. 23. 03:15
 5/5 A kérdező kommentje:
4: igen, ezt tudom, de nem túl ritka és konkrét ehhez a két könyv?
2023. dec. 23. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!