Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy lehet a Plútón egy szív,...

Hogy lehet a Plútón egy szív, miközben egy gonosz bolygó?

Figyelt kérdés
Mind tudjuk, van rajta egy szív alakú “folt”. Sokan valljuk, miféle gonoszságokra képes, így igen megtévesztő, hogy ilyesmi előfordulhatott, mármint arra gondolok hogy szívet alkotott magára. Bevallom nem csodálom, hogy kidobták a Naprendszerből, úgy látszik a tudósokat nem tudta átverni mégse, mindez nekik is szúrta a szemét. Bízom benne, értitek amire gondolok.

2023. okt. 11. 09:50
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
10-es igen, így nyilvánul meg a világban, de a tulajdonságot a bolygók okozzák, és a tulajdonság szüli a gonoszságot, tehát ha visszafejtjük a gyökeréig a dolgot, mégiscsak a bolygók-jelen esetben a Plútó-okozzák a rosszat illetve a pusztítást a világban. Tehát ennek alapján állapítottam meg, hogy gonosz bolygóról beszélünk, és emiatt nem értem a szívet.
2023. okt. 11. 13:42
 12/17 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt a tulajdonságot nem a bolygók okozzák, mert nem mindenki ilyen. Hogyha bolygók okoznák, akkor mindenki ilyen lenne.
2023. okt. 11. 14:11
 13/17 A kérdező kommentje:
Nem mindenki, mert mindenkire másképp hat, azok mennek politikusnak, akikre ilyen hatással van. Gondolom. De az eredő a bolygó
2023. okt. 11. 17:53
 14/17 anonim ***** válasza:
74%
Az asztrológia hülyeség, áltudomány. Nem érdemes foglalkozni vele, mert átvernek. Komolyan.
2023. okt. 11. 19:32
 15/17 A kérdező kommentje:
14-es, minek alapján gondolod ezt? Hogy jöttél rá?
2023. okt. 11. 22:27
 16/17 Mojjo ***** válasza:
100%

@15:

[link]

2023. okt. 11. 22:34
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek köszönöm a választ, a troll már evett eleget!
2023. okt. 12. 09:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!