Fèrfiak zavar titeket ha egy nö megelöz az úton autóval?
Figyelt kérdés
2023. okt. 10. 17:51
1/7 anonim válasza:
Miért zavarna? Egyáltalán, ha megelőznének, hogyan látnám, ki az ördög vezet? Meg mit érdekelne?
2/7 anonim válasza:
Már miért zavarna? Egyébként ez a kérdés komoly vagy vicc?Mert ha komoly akkor most add vissza a jogosítványodat mert közveszélyes vagy.
3/7 anonim válasza:
Valami frusztrált karen lehet a kérdező, akire egy közveszélyes előzés után rádudált egy FÉRFI.
4/7 A kérdező kommentje:
Hu szánalmasok vagytok 🤦♀️egy férfi ismerősöm azt mondta nekem ő nem szereti ha egy nő megelőzi -mert hat én milyen gyorsan vezetek-ezen meglepődtem és simán érdekelt más férfi véleménye -dehat megint ez az oldal színvonala -megy az undorító alázás beszólogatás -szanalmasok vagytok hogy itt élitek ki a bántalmazást 😅😅😅többet nem jelentkezek be ide ugyhogy mehet a további szidalmazás!!💪💪😅😅tovabbi jó szórakozást !!😅😅😅
2023. okt. 10. 18:36
5/7 anonim válasza:
Mondd kedves kérdező! Te olvasol és értesz is?
3 válaszból kettő kifejezetten pozitív..
6/7 anonim válasza:
Szemmel láthatóan a pozitív, érdemi válaszok egyáltalán nem érdekelték.
Kizárólag a kritikára reagált, arra viszont roppant agresszív módon - amiből számomra az jön le, hogy a kritikus válasz tökéletesen helytálló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!