Férfiak! Titeket zavar, ha egy lány szőrösebb a kelleténél?
Engem ez most nagyon érdekelne, hogy mit gondoltok. Példának magamat hoznám fel... én nekem nagyon erős szőrzetem van és sötét is. Olyan helyeken van, ami igen kellemetlen,
(gondolom én) pl.: has, mellem között, derekam, fenekem, a nyílásnál is. De ne úgy értsétek, hogy minimálisan alig látszik, nem, elég feltűnő.
Tudom, hogy lehetne vele kezdeni valamit, meg persze kezeltem én, de.. ugyanúgy szőrös vagyok és már belefáradtam!
Tehát pasik, titeket ez zavar egyáltalán?
Nekem volt ismerősöm, aki nálad sokkal szőrösebb volt.
A felsoroltakon kívül pl. a mellbimbója körül is szőrös volt... és mindenütt sűrű, fekete.
Ő is talált párt.
Egy kis aranyszínű pihe elmegy ott is.
Amit én láttam, az sűrű, vastag fekete szőr volt végig. Majdnem olyan, mint egy uszkárnak.
Szerintem karon nem is kell annyira, főleg, ha lebarnulsz, nem is látszik annyira. Nekem van osztálytársam, aki borotválja a karját. Hát mit is mondjak, ritka hülyén néz ki, mikor nő visszafele. Volt egy ismerősöm, ő nagyon szép lány, nem borotválta a kezét, kicsit fura volt, de hát istenem... Mások vagyunk.
Engem is zavar a sajátom, viszont a lábamon is 2 nap után már látszik, inkább nem kísérleteznék vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!