Férfiak! Titeket zavar, ha egy lány szőrösebb a kelleténél?
Engem ez most nagyon érdekelne, hogy mit gondoltok. Példának magamat hoznám fel... én nekem nagyon erős szőrzetem van és sötét is. Olyan helyeken van, ami igen kellemetlen,
(gondolom én) pl.: has, mellem között, derekam, fenekem, a nyílásnál is. De ne úgy értsétek, hogy minimálisan alig látszik, nem, elég feltűnő.
Tudom, hogy lehetne vele kezdeni valamit, meg persze kezeltem én, de.. ugyanúgy szőrös vagyok és már belefáradtam!
Tehát pasik, titeket ez zavar egyáltalán?
Nő vagyok, nekem is hasonló a problémám. Sőt a hasamon-mellem között évek óta epillàlok. Így ott már meg sem érzem. Mégis foltokban sötét nyomok vannak a tüsző gyulladásoktól ...
Igazi szenvedés és a borostánál nincs rosszabb. Valahol nem nő már vissza így nem adom fel.
De szurkolok azoknak, akik elfogadják maguk úgy ahogy vannak. Nekem ez nem megy és irigy vagyok, számomra magamon az én bajom kellemetlen. Napokban láttam elemes mini epillátort. Igazi életmentő lesz számomra, mivel 3-4 fekete hosszabb szál jelenik meg néha az államon. Na meg az ápoltság kedvéért a hosszú pajeszomból szedek le a fülemnél, sőt a tarkómnál a nyakam is szőrös... Ha gondolod és Te érzed, akkor megéri epillálni.
Azért ajánlom, mert magamból indulok ki. Egyszerűen odavagyok a baba sima bőrért. Megveszek érte, az olaj is szebben csillog úgy és jó látni ahogy a vadállat, szőrös párom végigcsókol.
Kinek mi. Van aki nem ennyire megfelelési kényszeres, mint én és ez nagyon jó. Úgy szép a világ, ha elfogadjuk egymást úgy ahogy vagyunk.
Megértem gondodat Nagylány. Ámde. Anno szűk két évtizedig volt csodás társam, aki soha, sehol nem használt sem gyantát, sem borotvát. Pihés lábát is öröm volt simítani, de világos hasa alatt a kontrasztos sötét felfedezése – huhh, még most is fut hátamon a hideg. Igaz, akkor még a csupaszra smirglizés nem volt trendi. Megbíztatnálak, ma is találhatsz fiút, akit ez nem zavar (lehet, keveset) sőt. Elhiszem, belefáradtál az állandó –olvasom egyesek 2 naponta- küzdelembe. „ szőrösebb a kelleténél” – Mi a mérce? Talán a percrekész meztelencsiga-simaság? Sok stressz, gyötrelmes beavatkozások helyett fogadd el magad, ahogy vagy. Ha pedig rajtad néhol akár látható, és pl. egy férfi emberi értékedet némely szőrökkel méri – hát gyorsan menjen a sunyiba.
Bocs’ a hosszért (de nagyon szép lány lehetsz), és kívánok sok szerencsét Neked. /30++/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!