Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Férfiak, fiúk, nálatok mennyir...

Férfiak, fiúk, nálatok mennyire fogyóeszköz a zoknitok, milyen időnként lesz lyukas, zavar titeket a kilukad vagy megszoktad?

Figyelt kérdés

Férfiak, akinek kilyukad a zoknija? kidobjátok, hordjátok úgy tovább vagy használjátok valamire?

Mondjuk én sajnálom kidobni, amíg tudom megvarrom..

Zavar vagy megszoktad ha lyukas lesz?

2023. júl. 25. 17:52
A kérdező szavazást indított:
Nem fordul elő hogy lyukas lesz
Mindig /álladóan, sűrűn lesz lyukas.
Gyakrabban kilukad.
Ritkán lesz lukas.
15 szavazat
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
És köszönöm, aki majd válaszól...
2023. júl. 25. 17:53
 2/13 anonim ***** válasza:
33%
Neked ez valami fétis, vagy aberáció, hogy minden hónapban felteszed ezt a kérdést?
2023. júl. 25. 17:58
 3/13 anonim ***** válasza:
95%
:D
2023. júl. 25. 19:32
 4/13 anonim ***** válasza:
93%

Kérdező, ez a használó viselkedésétől függ.

A férjemnek hosszú idő alatt mennek tönkre a zokniai, ritkán lesz hogy kilukad, inkább csak elöregszik, megfakul, a gumija lesz rossz és ideje kidobni. Jó minőségű zoknikat hord, jó minőségű cipőkkel és nem szokott zokniban mászkálni a lakásban, csak papucsban. Ő nem csinál vele semmit, ha jó használja, ha nem jó kidobja.

A fiam (már ő is felnőtt) viszont szeret csúszkálni a folyosón, szeret simán zokniban mászkálni, szereti a lábát csiszatolni a padlón, szőnyegen és sportcipőt használ - neki rendszeresen kilukadnak a zoknijai. Azokat én szoktam kidobni ha beteszi így is a mosásba, egyébként ő.

Rengeteg fél pár zoknink van állandóan, valami népesebb zoknilopó manócsalád lakhat nálunk, mert hiába egy helyen van a szennyes, én mosok, egyszerre válogatjuk a zoknikat és mindenkinek jellegzetesen másféle, minden alkalommal több fél pár zokni van. Nem szoktuk egyedül kidobni még mosás előtt sem, utána sem hátha meg lesz a párja és majd akkor, tehát még az sem lehet, hogy na, az megmaradt. :)

Amúgy volt idő amikor megpróbáltam megvarrni. A sérült zoknikból ha összegyűlt néhány pár akkor egyszerre varrtam meg őket. De az ilyen javított zokni nagyon gyorsan újra elszakadt, így ezt abbahagytam.

A kimosott zokni amúgy néha jó letörölni olyan dolgot amit ki kell dobni, pl. festéket, olajos cuccokat, permetszert, stb. De inkább papírtörlőt szoktunk már használni.

2023. júl. 25. 19:42
 5/13 anonim ***** válasza:
96%
Kövezzetek meg, de nekem ritkán lesz lyukas. Nem is emlékszem mikor vettem utoljára új zoknit. Nagyobb megterhelésekre van túrazoknim.
2023. júl. 25. 20:07
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Nálam is kb. két nagy szatyor van tele fél pár zoknival.

Állítólag az ufó-k lopkodják mert ez az ő titkos bio üzemanyaguk.

Már egy jó ideje kizárólag fekete zoknit vásárolok, így előre kilövöm, hogy ne találjak párt mindegyikhez.

2023. júl. 25. 22:22
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
#6 Az UFÓ-knak csak a használt zokni jó, mosás után nem mennek vele semmire. :)
2023. júl. 25. 22:24
 8/13 anonim ***** válasza:
0%

Általában 1 hétig hordok egy zoknit, utána meg egyszerűen kidobom.

Nem foglalkozom a mosásukkal.

2023. júl. 25. 22:24
 9/13 anonim ***** válasza:
60%
#8 pfuj
2023. júl. 25. 23:04
 10/13 anonim ***** válasza:
65%

9.

Az az igazság, hogy egy hét után már lebegnek maguktól és csak ki kell nyitni az ablakot és a huzat már el is viszi őket messzire...

2023. júl. 26. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!