Férfiak, fiúk, nálatok mennyire fogyóeszköz a zoknitok, milyen időnként lesz lyukas, zavar titeket a kilukad vagy megszoktad?
Férfiak, akinek kilyukad a zoknija? kidobjátok, hordjátok úgy tovább vagy használjátok valamire?
Mondjuk én sajnálom kidobni, amíg tudom megvarrom..
Zavar vagy megszoktad ha lyukas lesz?
Kérdező, ez a használó viselkedésétől függ.
A férjemnek hosszú idő alatt mennek tönkre a zokniai, ritkán lesz hogy kilukad, inkább csak elöregszik, megfakul, a gumija lesz rossz és ideje kidobni. Jó minőségű zoknikat hord, jó minőségű cipőkkel és nem szokott zokniban mászkálni a lakásban, csak papucsban. Ő nem csinál vele semmit, ha jó használja, ha nem jó kidobja.
A fiam (már ő is felnőtt) viszont szeret csúszkálni a folyosón, szeret simán zokniban mászkálni, szereti a lábát csiszatolni a padlón, szőnyegen és sportcipőt használ - neki rendszeresen kilukadnak a zoknijai. Azokat én szoktam kidobni ha beteszi így is a mosásba, egyébként ő.
Rengeteg fél pár zoknink van állandóan, valami népesebb zoknilopó manócsalád lakhat nálunk, mert hiába egy helyen van a szennyes, én mosok, egyszerre válogatjuk a zoknikat és mindenkinek jellegzetesen másféle, minden alkalommal több fél pár zokni van. Nem szoktuk egyedül kidobni még mosás előtt sem, utána sem hátha meg lesz a párja és majd akkor, tehát még az sem lehet, hogy na, az megmaradt. :)
Amúgy volt idő amikor megpróbáltam megvarrni. A sérült zoknikból ha összegyűlt néhány pár akkor egyszerre varrtam meg őket. De az ilyen javított zokni nagyon gyorsan újra elszakadt, így ezt abbahagytam.
A kimosott zokni amúgy néha jó letörölni olyan dolgot amit ki kell dobni, pl. festéket, olajos cuccokat, permetszert, stb. De inkább papírtörlőt szoktunk már használni.
Nálam is kb. két nagy szatyor van tele fél pár zoknival.
Állítólag az ufó-k lopkodják mert ez az ő titkos bio üzemanyaguk.
Már egy jó ideje kizárólag fekete zoknit vásárolok, így előre kilövöm, hogy ne találjak párt mindegyikhez.
Általában 1 hétig hordok egy zoknit, utána meg egyszerűen kidobom.
Nem foglalkozom a mosásukkal.
9.
Az az igazság, hogy egy hét után már lebegnek maguktól és csak ki kell nyitni az ablakot és a huzat már el is viszi őket messzire...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!