Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Állásinterjún tesztelhetik a...

Állásinterjún tesztelhetik a nyelvtudásom?

Figyelt kérdés

Pályakezdő vagyok, szállodában szeretnék dolgozni, de nem ilyen nagyon vendéges pozíciókban. Hr, pénzügy, ilyenekre gondoltam inkább.

Van nyelvi követelmény, (bár szerintem már minden hirdetésbe beleteszik) tesztelhetnek az interjún, hogy "akkor most beszélgessünk angolul"?

Mennyire gyakori ez munkahelyeken?

2023. szept. 18. 16:38
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
52%
Nem, nem ezt jelenti. A technikai és a 'sima' állásinterjú 2 külön dolog.
2023. szept. 18. 17:20
 12/24 A kérdező kommentje:
Mindegy most hiába okoskodsz, mondtam már hogy engem pl nem teszteltek annak ellenére sem, hogy be volt írva az angol... Szóval az az elméleted, hogy "há oda van írva mit nem lehet érteni" rossz.
2023. szept. 18. 17:31
 13/24 anonim ***** válasza:
74%
Nekem aztán mindegy. Nyilván, takarítókat nem vizsgáztatnak idenen nyelvből. Bár nem is írják bele az elvárásokba..
2023. szept. 18. 17:33
 14/24 A kérdező kommentje:
És ki mondta hogy takarítónak mentem te nagyon okos?
2023. szept. 18. 17:35
 15/24 anonim ***** válasza:
38%

Ha parázol, az azt jelenti gyenge az angolod és éles helyzetben lehet a küszöböt rágnád, hogy elmenekülj ettől a helyzettől.

Ahol kérik, ott a legtöbb esetben kell is és nem véletlen. Okkal keresnek nyelvet tudó személyt.

Anno engem is teszteltek.

Beléptem, interjú elindult magyarul, majd angolul folytattuk.

A rugalmas nyelvváltást, reakciódat és tudásodat tesztelik.

Aki bepánikol, ostoba fejet vág, mert leblokkol stb., az nem alkalmas.

Vendégekkel, ügyfelekkel nem reagálhat így.

Jómagam is interjúztattam s nem véletlen kértem én sem a nyelvet, hiszen kulcsfontosságú alap a kommunikáció minden területen.

Sokaknak saját anyanyelvükön se megy a rendes kommunikáció... Ezekből pedig sok probléma adódik.

Ezt igyekszik az ember elkerülni, ahogy mi is a szűk kis csapatunkban.

2023. szept. 19. 08:01
 16/24 anonim ***** válasza:
62%

Ui. Az arcodból vegyél vissza, különben komoly gondjaid lesznek az életben.

Arctalanul is önminősítőek irományaid.

Viselkedj emberként. Mindezt lehetett volna normálisan is írni, közölni. Gyakorold ezt is.

Azzal nincs gond, ha vannak gondolataid, a kifejezés módja viszont rengeteget számít.

2023. szept. 19. 08:06
 17/24 Thunderfairy ***** válasza:
100%
Számítsál rá hogy esetleg tesztelni fogják. Ha beleírják az álláshirdetésbe hogy kell akkor van esély rá hogy előbb vagy utobb de tesztelni is fogják.
2023. szept. 19. 10:07
 18/24 A kérdező kommentje:

#15 Nem, nem azt jelenti hogy ha valaki parázik akkor "hát te nem tudsz angolul, lol"

Magyar emberek magyar nyelvű állásinterjúktól is szoktak parázni, akkor ők nem tudnak beszélni, vagy ez mit jelent szerinted?

2023. szept. 19. 20:36
 19/24 A kérdező kommentje:
És miket kérdezgethetnek eleve ilyenkor angolul?
2023. szept. 19. 20:49
 20/24 anonim ***** válasza:
Miért ne tesztelhetnék? Ki tilthatja meg nekik és milyen alapon? Gondolod, hogy törvényt hozott róla az országgyűlés, hogy szegény pályakezdőket ne teszteljék? :)))
2023. szept. 19. 21:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!