Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A cigányok hogy látják a...

A cigányok hogy látják a magyarokat?

Figyelt kérdés
Úgy értve hogy a magyarok pl a cigányokat lopos hangos minden szarnak el mondják. Viszont a cigányok hogy vélekednek a magyarokról? Milyennek látják őket/minket?

2023. szept. 11. 06:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Náluk a hűségbe nem tartozik bele hogy futtatják még a feleségüket is,unokatestvérnek gyerekeket csinálnak stb..😁
2023. szept. 14. 20:37
 12/17 anonim válasza:
100%
Valóban, a hűség náluk annyi,hogy a feleség ne csaljon és maradjon kussban, a férj meg azt csinál amit akar, mert "neki lehet". Undorító..
2023. szept. 15. 07:13
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Láttam nemrég pont egy műsorban,a kúltúrájukról beszéltek,és volt egy magyar lány,aki cigány fiúval házasodott,16évesen.Elmesélte hogy élnek,mik az úgymond szabályok,és nem tudtam felfogni,hogy egy magyar nőnek ez a normális,ez az elfogadott,hogy úgymond van egy uralkodója,aki él a nagyvilágban,csalja fűvel fával,akit ki kell szolgáljon,akinek a kedvére kell tegyen minden téren,és neki csak a hallgatás marad.Hát nem tudom de én így biztos nem tudnék élni.Fordított helyzetet is láttam,ott a fiú volt magyar,szó szerint aranyba kellett hogy tegye a cigánylányt,dolgozik rengeteget.Gondolom rá nem vonatkozik hogy élhet a nagyvilágban.Én személy szerint soha nem tudnék azonosulni a kultúrájukkal,az életmódjukkal.Számomra a házasság nem arról kellene szóljon hogy megalázkodunk a másik félnek aki állítólag jóban rosszban hűséget fogad.
2023. szept. 15. 07:46
 14/17 A kérdező kommentje:
#13 igen és a nők egyedül sehova se mehetnek csak a férjükkel. De egyébként a fiatal lányokat is már nagyon rövid pórázon fogják mert nekik sincs sok minden meg engedve, csak akkor még az apjuk/anyjuk szól bele. Van egy cikk amiben Kis Grofo vélekedik a feleségéről és mondta hogy nincs olyan hogy a barátnőivel el megy bulizni azt mondja náluk ilyen nincs! És amúgy is az barátnői a rokonai, vagy esetleg a Grofo haverjának ha van felesége akkor szokjanak össze. Tehát 1 önálló cselekedete sem lehet!
2023. szept. 15. 07:59
 15/17 A kérdező kommentje:
2023. szept. 15. 08:00
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Nézz meg a YouTube-n a Magyar Önvédelmi Mozgalom által feltett videókat.

Vagy úgy is rákereshetsz, hogy László Attila.

Ott látni fogod hogy a cigányok mennyire gyűlik a magyarokat és mi a véleményük rólunk.

Ők legszívesebben megölnének minket magyarokat.

2023. szept. 18. 10:58
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! Ez a Kis Grófós cikk nagyon durva. Nem is gondoltam volna hogy a Kádári diktatúránál van rosszabb is. Ez már lassan az Észak-Koreai Kim Dzsongun általi diktatúrát is enyhe túlzással veri már. Én az biztos hogy nem születtem volna oláh cigánylánynak!
2023. okt. 1. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!