A cigányok hogy látják a magyarokat?
Szia kérdező.
Bár én nem vagyok cigány, de simán le tudom írni mit gondolnak, mi a véleményük rólunk.
Számukra mi ;
- Csicskák vagyunk.
- Nem vagyunk összetartóak.
- Irigyek vagyunk egymásra.
- Fajgyűlölők vagyunk.
- Gyávák vagyunk.
- Csecsemőgyilkosok vagyunk.
- Csúnyák vagyunk.
- Igénytelenek vagyunk a környezetünkre,önnagunkra.
Ennyi jutott eszembe.
Minden gondolatod egyet értek.
Én sem írhattam volna le másképp.
Pár napja néztem a TikTok - ot és live-ban szájkaratézott egy 20 év körüli cigány sárc és egy szinten 20 év körüli magyar srác.
A cigány végig sértegette a magyart, és csúnyának nevezte, holott teljesen normálisan nézett ki, (helyes srác volt).
A cigány végig a magyar családját átkozta, és az anyját emlegette, hogy megdugja (és ezt finoman írtam le.
Brutál pofátlan, erőszakos, buta, nép ez a cigányság.
Hangoskodóak, kötekedőek, hazudósak, verekedős mindd.
Még a 4-es vagyok.
Gyűlölik a magyarokat, de mégsem költöznek el Magyarországról máshova.
Gyűlölik a magyar nyelvet és mégis magyarul beszélnek, magyarul írnak és nem cigányul.
Cigánynak nevezik magukat, de a személyi igazolványukba a meg az van feltűntetve, hogy magyar állampolgár.
Szánalmas az összes cigány!
Sajnos védi a magyar törvény a cigányokat.
Ha bűncselekményt csinálnak, gyilkolnak, a híradókban nem nevezik meg a származásukat, pedig meg kéne, hogy lássák, tudják milliók, hogy igen is a cigányok követik el a legtöbb bűncselekményt.
Van cigánybűnözés.
Ha magyar követ el szabálysértést, a rendőrség meghurcolja, megbűnteti.
De ha cigány, akkor cigánynegyedbe menekült cigány után már a rendőrök félnek bemenni a bűnöző cigány után, inkább hagyják futni, vagy a TEK segítségét kérik.
És valóban.
A cigányokat mi magyarok tartjuk el.
Nekünk köszönhetik, hogy tudnak felvenni segélyt.
Sajnálom, hogy a rendszerváltás óta mindegyik kormány hagyta, hogy cigány családok többszörös milliomosok legyenek anélkül, hogy dolgoztak volna.
Bezzeg a magyaroktól sorban veszik el az ingatlanokat mert nem tudták fizetni, a cigányokat meg még egy önkormányzati lakásból sem tudják kitenni.
Idióta, magyarellenes, cigánytámogató törvényei vannak Magyarországnak!
7-es
Egyetértek veled.Lassan már a saját országunkban mi leszünk a kisebbség.És ha szégyen ha nem az,lenne annyi pénzem hogy a családommal elhagyjam az országot,ezt tenném.A magyar családokon nem segít a kormány,pl.ha segélyt kér valaki mert lett egy nagyobb kiadása,nemhogy nem kap,cserébe ráküldik a védőnőt a családsegítőt a gyámhivatalt,majd elveszik tőle a gyerekeket,és kiadják cigány nevelőszülőknek,ahol a szegény gyermek csak a pénzforrást jelenti,és csicska lesz.
Nekem van egy cigány fiú ismerősöm, mindig azzal jön hogy a magyarok nem hűségesek, csalják egymást ,az ő szemében a magyar nők k.rvàk.
Kicsit ironikus azért,hogy ezt olyanok mondják akik a saját anyjukkal is képesek csalni a nőjüket.😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!