Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Jó ez a vers?(megjegyzésben a...

Jó ez a vers?(megjegyzésben a story és a vers)

Figyelt kérdés

Szóval..ezt a sulimba irodalom órán szeretném felolvasni mint saját vers , igazából ezt az exemnek akarom aki az osztályba jár (ha kell story hogyan szakítottunk stb.. mert lehet fontos).

Itt a vers.

Reggel te vagy az első gondolatom,

Este néked emlékével szemem hunyom,

Nappal arra gondolok hozzád térek haza ,

S karjaidban lelem meg rég elveszett boldogságot,

Elveszett mint ahogy én vesztem hazug pillantásodban,

Pillantásodban ami fájdalmad okoztabán,

Veszet el boldogságom,

Boldogságom amit te pillantásod lebezett fel,

Mint az olajon a tűz ,

Tűz ami szívemben éget..

Szívben ami létezett,

De amint elhunyt utolsó fájdalmas,hazug pillantásod,

Akkor hunyt utolsó gyertya tűz pillantása.

2023. aug. 10. 23:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Lebbezett, 2t, mint a múlt idő jele. A többi probléma pedig részedről megválaszolatlan maradt. Ez nem vers. Mondom ezt úgy, hogy a.d. 16 évesen írtam meg az első versemet, szigorúan figyelve a verselés szabályaira, így lett belőle egy ütemhangsúlyos felező hatos vers. Meg is kaptam a kritikát, tanultam is belőle. És ez számomra csak hobbi, más irányokba orientálódom. Viszont az alap, hogy ha valaki verset ír, akkor tisztában van annak szabályaival. Részedről nem ezt látom.
2023. aug. 12. 01:43
 12/14 A kérdező kommentje:
Igen..omm.valoban ezekre nem figyeltem oda,meg egyebkent is nem lett jo..de azert jo volt megprobalni. Ez volt az elso es az utolso...mindenkinek akinek elmondtam azt mondtak adjam fel mert neg egy 3 eves is jobbat csinálni 😕pedig olyan jo volt azt hittem legalább elviselhető. Azert mindenkinek koszonom az epito kritikát,igaz nem volt mit epiteni....
2023. aug. 14. 23:07
 13/14 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező

Mit tagadjam: versedet olvasni fájt.

Azonban nem érkezett lájk.

Félre teszem 'kis ördögöm' és

túltekintek e ördögi körön:

nem tudhatom kérdésed provokáció vagy valódi reláció?

Amennyiben kérdésed valódi, elfogadom: jó ez a 'módi'.

Nem számít mit mond sok anonim, a lényeg: érezd jól magad. (Engem nem zavar :).)

Ha kérdésed azonban csak álca, törjön fejed felett pálca: ne vetemedj ilyen kiírásra!

2023. aug. 15. 08:53
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm?de igazából annyira hulye vagyok hogy nem tudom értelmezni....de nem baj mert eletem veget jarom szoval eme vers nem fog többé kihez tartozni
2023. aug. 15. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!