Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Létezik olyan hely ahol...

Mooti kérdése:

Létezik olyan hely ahol megfér a textiles és a textil mentes életforma?

Figyelt kérdés
Gondolok arra, hogy senki se zavar ha valaki felöltözve vagy meztelenül él. Pihen, dolgozik, jár-kel az emberek között. Olyan elfogadó életre gondolok, hogy mindenki mindenkit tisztel, senkit se zavar, hogy a másik miben van vagy az, hogy semmibe.

2023. aug. 8. 15:16
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Bár nem forgalmas az utca de belátni a kerítésen. Közeben semmilyen közt szolgáló létesítmény nincs.
2023. aug. 10. 14:04
 12/17 anonim ***** válasza:
A fő kérdés, hogy MIÉRT akarsz te meztelenül tevékenykedni a kertedben!
2023. szept. 19. 20:23
 13/17 A kérdező kommentje:

Naturista vagyok és én nem levetkőzöm meztelenre hanem nem öltözöm fel. Ilyenkor lelki és testi szabadságot érzek. Szabad vagyok minden béklyó nélkül.

Textil mentesen nem szorít, nem ragad stb a ruha.

2023. szept. 20. 06:05
 14/17 A kérdező kommentje:

A kérdezőnek teljesen igaza van, én is mikor textil mentes vagyok akkor teljes lelki és testi szabadságot érzek. Nem mutogatom magam, hanem egyszerűen így érzem jól magamat. Miért is nem férhetnének meg a textilesek és a textil mentesek egymás mellett. Sokkal jobban mutogatják azok magukat, akiken nagyon kevés a ruha. Érdekes az nem zavar senkit. A naturisták amúgyis sokkal emberbarátabb, családbarátabb, elfogadóbb és kiegyenúlyozottabbak.

A gondolkodás és el nem fogadás végett van az, hogy a meztelenséget csak is a szexel tudják összekötni.

Valamint olyanok mondanak véleményt akik ki se próbálták hogy milyen lehet textil mentesen lenni, pihenni és dolgozni.

Alapból elutasítják, pedig fogalmuk sincs hogy milyen.

2024. jún. 6. 10:55
 15/17 anonim válasza:
Süsdmeg, legalább ellenőrizd le hogy melyik usereddel léptél be mielőtt saját magadnak válaszolsz E/3-ban.
2024. jún. 6. 10:57
 16/17 A kérdező kommentje:
Megerősítettem gondolatomat, nem volt vérelten🤔
2024. jún. 6. 13:05
 17/17 anonim ***** válasza:
A kérdező felvetésére (saját magadnak) válaszoltál harmadik személyben, mintha egy másik felhasználó lennél. Csak elfelejtetted, hogy az oldal más színnel jelöli meg a kérdező fiókjából írt válaszokat. Vagy több fiókot használsz és rosszba léptél át, vagy tényleg úgy szoktál magadra hivatkozni, hogy nem "én", hanem "ő" - ami nyilván nem igaz.
2024. jún. 6. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!