Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Akik nyelvvizsgáztak hogy...

Akik nyelvvizsgáztak hogy élték meg?Nagyon sokat kell tanulni?

Figyelt kérdés

Idén 2 nyelvbol nyelvvizságok(angol felsőfok,német középfok)

Kivancsi lennek a véleményekre ki hogy élte meg lelki rész is jöhet🫶🏻

2023. aug. 3. 00:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Én sajnos csak úgy tudok nyilatkozni, hogy az érettségimmel szereztem felsőfokú nyelvvizsgával egyenértékű bizonyítványt, mivel kéttannyelvűbe jártam. Egyáltalán nem volt para, főleg nem az emelt az adott tárgyból. Suliban 1-es 4-es között minden voltam, csak jeles nem. Érdekes módon az emeltem viszont 87%-os lett(60-tól jeles), pedig nem is tanultam rá különösebben. Szóval ha jó tanáraid voltak, akkor no para.
2023. aug. 3. 06:00
 2/6 anonim ***** válasza:

Én most megyek német középfokon vizsgázni ősszel. Már angolul van középfokúm. Szóbeli része az nagyon egyszerű, ha beszélsz és idő előtt befejezed akkor a vizsgáztató kérdez. A labor része (hallgatás és megértés) kicsit nehezebb, de az sem olyan vészes ha sok szöveget hallgatsz az adott nyelven. Hozzászoksz, könnyebben megérted.

Írásra elég sokat kell készülni, legalábbis nekem sokat. Nem könnyű főleg a levelek gyakorlása és a lyukas Szöveg. De fel lehet rá készülni. Vegyél az adott nyelvvizsgához nyelvvizsga könyvet és azon gyakorolj. Nagyon sokat segít. Ha kérdésed van írj privátban nyugodtan, válaszolni fogok rá. :)

És az előzővel teljes mértékben egyetértek, hogy tanártól függ.

2023. aug. 3. 07:28
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm🩷Az első válaszolónak:Énis kéttanyelvűt kezdem jövő hónapban most leszek kilencedikes,ezért is csinálom meg most
2023. aug. 3. 12:18
 4/6 A kérdező kommentje:
*kétannyelvű bocsánat elírtam
2023. aug. 3. 12:19
 5/6 anonim ***** válasza:
#1 Vagyok, lelkileg egyáltalán nem viselt meg, max az első pár nap. En élveztem javarészt, persze voltak alkalmatlan tanáraim is. Ez ilyen, hozzá kell szokni, de ha jó az osztályközösség, akkor nagy baj nem lehet. Ilyen helyekre nem vesznek fel "akárkiket".
2023. aug. 4. 23:27
 6/6 anonim válasza:

Vizsga napján felkeléskor hányás. Bementem, megírtam.

Az írásbeli rohadt könnyű volt, a magnó kevésbé, de összejött. Szóbelin improvizálnom kellett, mert nem készültem fel témákból. Telc

2023. aug. 17. 00:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!