Akik nyelvvizsgáztak hogy élték meg?Nagyon sokat kell tanulni?
Idén 2 nyelvbol nyelvvizságok(angol felsőfok,német középfok)
Kivancsi lennek a véleményekre ki hogy élte meg lelki rész is jöhet🫶🏻
Én most megyek német középfokon vizsgázni ősszel. Már angolul van középfokúm. Szóbeli része az nagyon egyszerű, ha beszélsz és idő előtt befejezed akkor a vizsgáztató kérdez. A labor része (hallgatás és megértés) kicsit nehezebb, de az sem olyan vészes ha sok szöveget hallgatsz az adott nyelven. Hozzászoksz, könnyebben megérted.
Írásra elég sokat kell készülni, legalábbis nekem sokat. Nem könnyű főleg a levelek gyakorlása és a lyukas Szöveg. De fel lehet rá készülni. Vegyél az adott nyelvvizsgához nyelvvizsga könyvet és azon gyakorolj. Nagyon sokat segít. Ha kérdésed van írj privátban nyugodtan, válaszolni fogok rá. :)
És az előzővel teljes mértékben egyetértek, hogy tanártól függ.
Vizsga napján felkeléskor hányás. Bementem, megírtam.
Az írásbeli rohadt könnyű volt, a magnó kevésbé, de összejött. Szóbelin improvizálnom kellett, mert nem készültem fel témákból. Telc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!