Kezdőoldal » Ismerkedés » Tanulótárs keresés » Lenne kedve valakinek ossze...

Lenne kedve valakinek ossze ülni angolt tanulni? Szeretnék szinten tartani, illetve tervezek nyelvvizsgázni és hasznos lenne! 35 Nő

Figyelt kérdés
2020. jún. 12. 07:06
 1/5 anonim válasza:
tanárt keresel, vagy beszélgetéshez partnert?
2020. jún. 12. 07:45
 2/5 anonim válasza:
En viszonylag magas szinten beszelek angolul, de miota nem kulfoldon elek, szinte csak irasban hasznaltam itthon. Az angolul valo beszelgetes nekem is jol jonne szerintem a szintentartashoz. F25
2020. jún. 12. 08:02
 3/5 A kérdező kommentje:

Nem angol tanárt keresek, csak gondoltam lehetne beszélgetni, és talán tanulhatunk is esetlegesen egymástól... Főleg a nyelvtani részre gondolok itt. Én hallásra jobban tanulok, mint amikor fölötte ülök! :)

Alapvetően szakmai közép gazdasági angolt kellene tanulnom, de örülök, ha az általános angol tudásom meg tarthatom! Nagyon könnyen elfelejtem a szavakat, ha nem használom, aztán hiába agyalok órákat, hogy mit jelentenek, elfelejtem és újra translate-en kapom magam, hogy bújom. Olyan sok szó van!😟

2020. jún. 12. 08:20
 4/5 anonim válasza:
Mik a pontos elképzeléseid? Találkozó valahol? Melyik város? Én is 35/N vagyok, mi sokat beszélünk angolul itthon is, és szívesen beszélgetek veled, ha gondolod, és megoldható.
2020. jún. 12. 09:24
 5/5 anonim válasza:

Mik a pontos elképzeléseid, személyesen vagy skypeon gondoltad, esetleg csak időnként beülni egy kávézóba, és akkor? Ha normálisan össze tudjuk egyeztetni, akkor benne lennék, az utóbbi időben az én tudásom is kezd kopni, rámférne a kellemes a hasznossal. Ha érdekel, légyszíves dobj egy üzenetet, aztán megbeszéljük.

27F

2020. jún. 14. 01:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!