Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért nehéz sok mozgássérültte...

Miért nehéz sok mozgássérülttel beszélgetni a neten? Soknak se témája semmi, kérdem ezt úgy hogy én is mozgássérült vagyok.

Figyelt kérdés
Ráadásul a nagyon ritkán eljárós mert vinni kell egyedül nem tudok a napok nagy része az évben a lakásba tellik ill udvaron, szerencsére családba élek nyáron 3-4 szer ilyesmi elvisznek kirándulni ha van lehetőség, meg idő is jó. Szóval én ezt nem értem ha pl facebook csoportokba próbálok beszélgetni vagy ezt átviszem a csetre (igaz én irásba szeretek), egy idő után szinte mindegyikkel megáll a téma, a ki vagy mi vagy hogy élsz, mivel mennek a napok, kb ilyen sablonos dolgok után. Ez miért van,? (természetesen nem minden mozgássérült ilyen aki eljár dolgozik stb az kommunikál is)
2023. júl. 29. 12:49
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

Ez általában a legtöbb embernél így megy. Nemcsak a mozgáskorlátozott személyeknél van jelen.

Pszichés sebektől egészen a jellemtelenségig, érdeklődési kör beszűkültségéig sok minden lehet avagy azok kombinációi.

Jómagam sok emberrel ismerkedtem és ismerkedek, majd a legtöbb társaságát finoman elutasítom, mivel számomra nem ideális felek pl egy barátságra.

Legtöbb esetben laposak Számomra. Nagyon kötöttek fejben.

Nálam hatalmas pont az alkotás bármely formája, akár több ágon.

Mindenki más. Fel kell fedezni azokat az embereket, akikkel úgymond passzolunk oda-vissza.

2023. szept. 8. 08:35
 22/28 A kérdező kommentje:
21 igazad van köszi
2023. szept. 8. 09:47
 23/28 anonim ***** válasza:
25%
Én csak azt szeretném tudni, hogy az én korábbi hosszú válaszaim miért nem voltak kielégítőek? Hibásak? Hiányosak? Legalább kétszer kiemelted azóta ezt a kérdést, holott már akkor is olvashattad ezeket vagy ezekhez hasonlókat.
2023. szept. 8. 14:25
 24/28 A kérdező kommentje:
Kiemeltem hátha még irnak ennyi 23as
2023. szept. 8. 15:19
 25/28 anonim válasza:
Én kifejezetten szeretnék mozgássérültekkel, paraplégiásokkal ismerkedni, lefeküdni, akár fiúk, akár lányok. 22F
2023. szept. 10. 18:16
 26/28 A kérdező kommentje:
paraplégiásokkal - ez mi?
2023. szept. 11. 09:46
 27/28 anonim válasza:
Akiknek le vannak bénulva az alsó végtagjai.
2023. szept. 11. 10:36
 28/28 A kérdező kommentje:
köszi
2023. szept. 11. 15:25
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!