Hétvégén zavarhat a szomszéd a saját kertemben mert a lakását szeretné felújítani? (ami dől össze)
ha albérlő vagy, akkor nincsenek jogaid, csak hülyét
csinálsz magadból
Bérlő vagy. Ha nem tudod emberként a helyzetet kezelni, kommunimációval megoldani, azaz problémamegoldó képességed alacsony, ahogy türelmed is, akkor állj odébb.
Máshol is fizetheted a lakhatásodat és kedvedre válogathatsz. Míg aki a saját tulajdonát igyekszik jobb állapotba hozni, ő nem teheti meg, hogy kikerülgessen téged, ha sajnos ott azon a részen van dolga.
A 120x udvariskodó "bocsi de jönnék újítgatni" se kellemes. És ő is akkor csinálja, amikor van ideje, pihenő idejéből feláldozva.
Elvárod, hogy megértsenek téged, de cseppet sem vagy nyitott a másik felek aspktusára.
Ez van.
A felújítás mindenkinek plusz nyűg, főleg, ha pl panelről van szó, mint nálunk.
Mi kiírtunk egy levelet, hogy elnézést kérünk és szíves türelmüket kérjük. A megértésüket köszönjük.
Majd feltűntettük az időpontokat, hogy tudjanak azzal számolni.
Nos, nálunk egyesek ennyit se tesznek meg...
Ez van. Még gyűjtünk a házra és lépünk.
Kérdezd meg, hogy a te pihenő idődben is van-e, lesz-e még dolguk és lépj le, ha zavar.
Ahogy én is tettem. Pl mamámhoz kimentem vagy valamelyik barátom kertjében lubickoltam, olvastam csendben békésen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!