Labdarúgó játékosok aktuális piaci ára, kivásárlási értéke?
Az érdekelne hol találok viszonylag friss, hiteles információkat labdarúgó játékosok piaci árával, kivásárlási értékével kapcsolatban ? (Magyar és nemzetközi egyaránt érdekelne)
Tudnátok javasolni olyan megbízható platformot, weboldalt ami kimondottan a kérdésben szereplő adatokat közöl, valamint átigazolásokkal, játékosok statisztikáival, labdarúgó klubokkal, játékosokkal kapcsolatos friss hírekről ad tájékoztatást?
Tudom hogy ezekre külön-külön rá lehet keresni, viszont engem olyan weboldal érdekelne ami a kérdésben szereplő infókat lehetőleg egy helyen gyűjti, frissíti, és közli.
Válaszokat köszönöm.
adat gyűjtés illetve különböző szerződésekre én Transfermarktot javaslom.
Átigazolási hírekkel kapcsolatosan Fabrizio Romano az alap(bár őt szerintem tuti ismered) én még javaslom David Ornsteint ő már kicsit pletykásabb hírekkel is foglalkozik.
így tudod a legkevesebb kereséssel ezeket elérni hiteles forrásból
Köszi.
A Transfermarktot szoktam nézni jó a felület, és sok az infó lényegében elégedett is vagyok vele. Csak most az átigazolási szezon miatt nézegettem, hogy vannak-e újdonságok. És feltűnt, hogy náluk most Halland az élre ugrott és 180 M eurós áron szerepel.
Beírtam "Haaland kivásárlási ár" és számomra egy új infót dobott fel a böngésző.
"A csodagyerek szerződésében szerepelt egy olyan kitétel, hogy 2024-ben aktiválódik a 200 millió eurós kivásárlási ára."( erről előtte sehol nem olvastam)
Ebben a kategóriában "viszonylag" nem nagy eltérés.:)
A kérdést azért is írtam ki mert , régebben volt egy hasonló oldal mint a transfermarkt, amit régebben nézegettünk, de sehogy nem ugrik be a neve.
Hasonló felület, csak más elrendezésű a lobby.
Arra gondoltam hátha valaki tud- ír hasó oldalakat. Lényegében csak összehasonlítás miatt.
Romanoról csak azt tudtam , hogy nagy szakértője az átigazolási dolgoknak,
azt is csak onnan, hogy sok cikkben rá hivatkoznak. Meg hogy sok követője
van a madárkás oldalon, de ott én nem vagyok fent.
Ha esetleg tudsz olyan felületről ahol szokott publikálni és megírod, azt megköszönném. A Wiki azt írj a Sky Sports Italy de semmit nem találtam tőle. A youtubeon láttam még, hogy rendesen osztja az infót, de az angol tudásom meg pont elég siralmas.
Azért hasznos volt a válaszod , mert így keresgetek még.
Köszi még egyszer.
Romano lényegében az elmúlt években brandet épített az átigazolási szezon köré.Kommunikálni a saját oldalain Twitter,Instagram,Facebookon szokott.Ha a leggyorsabban akarod nyomon követni a híreket akkor a az Instagram vagy a Twitter fiókját javaslom oda kitesz mindent akár többször is.Habár írtad hogy nincs Twittered én ajánlom neked letöltésre mivel ott érhető el a legtöbb és legjobb focis tartalmak legyen szó bármilyen témáról és a nyelv problémakkal sem leszel gondba mivel van automatikus fordítás a posztokhoz kommentekhez,+a YouTube mellett itt lehet a legjobban vizualizálni a posztokat.Wikin azért írhatja a Sky-t mert ott kezdett el dolgozni mint sportújságíró.Nem tudom,hogy bedolgozik e nekik még (gondolom igen) de azt szerintem heti havi rendszereséggel teszi.
Az adatkeresős oldalhoz még talán Futmob és a Wyscout jutott eszembe,bár ezek inkább játékosok/csapatok nagyon részletes statisztikáit gyűjtik(várható gólok/asszisztok/progresszív labdavezetések/passzok stb)
3.
Köszönet a részletekért, akkor regelek a madárkásra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!