Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ez beteges szerintetek?

Ez beteges szerintetek?

Figyelt kérdés

Én akkor érezNÉM jól magam, ha kitervelhetnék valamit és megvalósíthatnám. Nyilván nem arra gondolok, hogy eltervezem, hogy ma fürdök,

majd el is megyek, hanem emberekre értem. Például ha van egy dolog amit be szeretnék bizonyítani és ahhoz az kell, hogy a másik

fél behúzzon nekem 1-et, akkor addig hergelem amíg meg nem teszi, mert csak a cél lebeg előttem.

Én igazából abból tudok önbizalmat nyerni ha egy ilyet vagy ehhez hasonlót megteszek és a sok semmittevés, meg az órákra beülögetés

folyamatosan veszi el az önbizalmam, míg végül már nem leszek önmagam vagy önmagam valamilyen torzulata leszek. Még ha valami kis

dolgot is csinálok itthon poénból az is irtóan fel tud dobni, hatalmas inspirációt ad. Én ettől vagyok boldog, ez kell nekem.

Az ok-okozati viszonyok miatt végül nem történik semmi, mivel: nem foglalkozik velem senki-->nem történik semmi-->inspiráció vesztés

-->ötlettelenség-->unalom-->SEMMI (+némi önbizalomhiány de nem helyrehozhatatlan). És ez így ismétlődik, amíg egyszer csak adott lesz

egy lehetőség megfelelő körülmények közt de hamar vége, viszont úgy érezhetem magam mintha a fellegekben járnék. :D

A többi napra viszont marad pár sorozat vagy film, persze a jobb fajtákból, ahol a főszereplőnek ADOTT mindig egy egy ilyen lehetőség és akkor azonosulok vele(nyomozófilmek, néhány jobbfajta akciófilm, dr house, mentalista),bár nyomába sem érhet a valóságban megcsinált terveknek.

Minden mást unalmasnak és erőltetettnek érzek, részben ezt a kérdést is, csak szerettem volna kiírni. Ja és a kérdés címe is csak azért az ami, mert ez rövid azaz hívogató és tudom, hogy ez kell az embereknek. :D

2010. okt. 13. 16:48
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

18:18 őő bocsi de nem. :D Nem ez a fajta vagyok, én mindent okkal csinálok, hogy elérjek valamit, na meg szarkasztikusan beszélek, nem olyan felszabadultan, de mostanában inkább lesz@rok mindenkit mert nincs erőm már a sok egyhangúság miatt, nagyon el vagyok fáradva amiatt, hogy egyfolytában csak beszélnek (órákon a pedagógusok..) de nem lehet vitatkozni velük, mert ők az istenek. Persze nevetségesen szánalmas elméleteik vannak, ergó inkább adják le a tananyagot és ennyi, akkor kevésbé lennének fárasztóak. Tisztelet annak az egyetlen egynek, aki meg tudja indokolni mit miért mond, de ő is eléggé belegabalyodik.

18:19 Csináltam már gonosz dolgokat, de vevő lennék normálisakra is, szeretnék megoldani dolgokat, vagy valami finomat forralni ::D ilyen egyszerű.

2010. okt. 13. 18:28
 12/19 anonim ***** válasza:

ha megszeretnél oldani dolgokat, akkor keress egy csajt, akit most hagyott el a barátja, de ő még szereti, és ujra hozd őket össze

vagy keress egy félénk srácot vagy csajt, aki szeretne nagyszájúbb lenni, de nem megy neki, és legyél vele sokat. kisérd el mindehova, közben beszélgess vele, és sokszor mondd neki hogy mit csinált rosszul, vagy az adott pillanatban, hogy mit mondjon

tessék, lehet választani:D

2010. okt. 13. 18:33
 13/19 anonim ***** válasza:
18:18 vagyok. Akkor másképp fogalmazom. Terveld ki, hogy lesz 100 pózolós képed ismeretlen emberekkel, és akkor már célod is van :D:D
2010. okt. 13. 18:37
 14/19 A kérdező kommentje:
Sajnos semmit sem érne, ugyanazokat a hibákat elkövetnék újra és újra, mert általában idióták. Ha valamit tanulhattál a Houseból vagy a Mentalistából, hogy minden ember hazudik és a legtöbb ember idióta. Nyugi nem kell tippeket adnod, csak kiírtam magamból, mert elgondolkodtató és majd ki is fogom emelni, hogy minél többen elgondolkodjanak rajta. :D
2010. okt. 13. 18:40
 15/19 A kérdező kommentje:
18:37 Már megtettem. :D:D Na jó nem, de felírom. :P
2010. okt. 13. 18:40
 16/19 anonim ***** válasza:
Az a durva, hogy intelligens is vagy. Ilyenekből lesznek a zsenik vagy a diktátorok. Manipulatív személy vagy, amit előszeretettel kihasználsz. Ismered az embereket, különböző helyzetekben a reakciójukat. Ne használd rosszra a "képességeid". :D
2010. okt. 13. 21:07
 17/19 A kérdező kommentje:

Ha a szövegből azt a következtetést vontad le, hogy intelligens vagyok, akkor vagy tényleg az vagyok, vagy csak manipuláltalak, az egyik így-is, úgyis igaz lesz. Sokat gondolkodom azon, hogy ki számít okosnak, aki annak mutatja magát? Én úgy különösebben nem tartom magam hú de nagyon okosnak, de tudom azt tetetni, tudom az idegen kifejezések javát, el tudom érni, hogy azt higgyék tényleg tudok, ha arról van szó. De egyébként tényleg szeretek tanulni meg olvasni csak mikor nincs kedvem egyszerűen nem teszem, nem megy gombnyomásra. Tanulás helyett inkább kielemzek másokat legtöbbször. Amúgy csak azokat szabotálom akik szerintem megérik, vagyis akiket érdekesnek találok.

Oké tudom előre, hogy sokaknak idegesítő amit itt írok, élőben is próbálkoztak már kiközösíteni meg ilyesmi de mindig leleplezem az álszentségüket és többen értenek velem egyet akik csak nekem merik elmondani, hogy egyetértenek velem, mert félnek a csordaösztöntől. Én konkrétan totál lesz@rom.

A tanulás sem zökkenőmentes, 3-asom nincs, vagy 1-es vagy 5-ös, néha 4-esek, mint mondtam nem megy gombnyomásra és nem is akarom hogy menyen, mert úgy még unalmasabb lenne.

2010. okt. 13. 21:43
 18/19 anonim ***** válasza:
Karatézz! ez levezeti a felesleges energiáid és még hasznosan is töltöd az időd!
2010. okt. 15. 08:23
 19/19 A kérdező kommentje:
Nekem uncsi, jártam régen más hasonlóra, sőt karatézni is elkezdtem. UNALMAS. Nekem legalábbis. És unalmas alatt most azt értem, hogy nem élvezem.
2010. okt. 15. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!