Ez beteges szerintetek?
Én akkor érezNÉM jól magam, ha kitervelhetnék valamit és megvalósíthatnám. Nyilván nem arra gondolok, hogy eltervezem, hogy ma fürdök,
majd el is megyek, hanem emberekre értem. Például ha van egy dolog amit be szeretnék bizonyítani és ahhoz az kell, hogy a másik
fél behúzzon nekem 1-et, akkor addig hergelem amíg meg nem teszi, mert csak a cél lebeg előttem.
Én igazából abból tudok önbizalmat nyerni ha egy ilyet vagy ehhez hasonlót megteszek és a sok semmittevés, meg az órákra beülögetés
folyamatosan veszi el az önbizalmam, míg végül már nem leszek önmagam vagy önmagam valamilyen torzulata leszek. Még ha valami kis
dolgot is csinálok itthon poénból az is irtóan fel tud dobni, hatalmas inspirációt ad. Én ettől vagyok boldog, ez kell nekem.
Az ok-okozati viszonyok miatt végül nem történik semmi, mivel: nem foglalkozik velem senki-->nem történik semmi-->inspiráció vesztés
-->ötlettelenség-->unalom-->SEMMI (+némi önbizalomhiány de nem helyrehozhatatlan). És ez így ismétlődik, amíg egyszer csak adott lesz
egy lehetőség megfelelő körülmények közt de hamar vége, viszont úgy érezhetem magam mintha a fellegekben járnék. :D
A többi napra viszont marad pár sorozat vagy film, persze a jobb fajtákból, ahol a főszereplőnek ADOTT mindig egy egy ilyen lehetőség és akkor azonosulok vele(nyomozófilmek, néhány jobbfajta akciófilm, dr house, mentalista),bár nyomába sem érhet a valóságban megcsinált terveknek.
Minden mást unalmasnak és erőltetettnek érzek, részben ezt a kérdést is, csak szerettem volna kiírni. Ja és a kérdés címe is csak azért az ami, mert ez rövid azaz hívogató és tudom, hogy ez kell az embereknek. :D
szivesen megismernélek:D
szeretem az olyan "beteg" alakokat mint a dr.house meg a mentalista:D
leirnád pár tervedet?
hátha kitudok találni valamit neked
mér ütött nagyot?
az egyik haverom azt csinálta, hogy szerzett egy internetes havert, és amilyen irási stilusa volt a haveromnak(tudod vannak olyanok akik xd-znek meg lol-oznak, vagy ugy irnak mint én, vagy nagybetű és pont a végén stb)szal ahogy ő irt, arra akarta megtanitani azt az isternetes havert,ugy, hogy mindennap beszélt vele, de nem mondta konkrétan hogy mit akar
az internetes csóka meg azthitte hogy csak barátkozni akar, és közben nagyon sok mindent megtudtak egymásról. ez volt a haverom második terve, hogy leirt 10 dolgot egy papirra, amiket megakar tudni róla. de nem olyat hogy pl kedvenc szin, hanem komolyabb dolgokat, amiket csak akkor mondanak el emberek, ha már jól ismerik egymást
nemtudom ez neked mennyire jó:D
és az ugy nemért, hogy csak simán az elején megkérdezte, mert ugyse mondta el vola neki, meg lehet hogy nembeszél az internetes csávó vele többet, és a terv megbukott
ezzel senkinek sem ártanál
ugyanezt ellehet játszani élőben is egy ismeretlen emberrel, de akkor ott csak a második terv jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!