Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek ez beteges?

Szerintetek ez beteges?

Figyelt kérdés

Tizenéves korom óta, ha van kedvenc karakterem egy könyvből vagy filmből, játékból, akár honnan, mindig megpróbálok a való életben is hasonlítani rá. Értem ez alatt a ruházatát, haját, szem-, bőre színét.

6 éve lassan, hogy a fent említett okból festetem a hajam, valamint színes kontaktlencsét hordok és a bőrömet is kicsit barnítom emiatt. Érdekes mód a viselkedésem is nagyon hasonlít erre a karakterre, de valószínű tudat alatt olyan szeretnék lenni mint ez a karakter, vagy vele találtam önazonosulást. De akkor is fura ez, még nekem is.

Másnak is van hasonló önazonosulása?

2011. márc. 30. 08:00
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha mindemellett tudod, ki vagy és miben különbözöl a karaktertől, még elmegy. Van úgy, hogy egy jó könyv valakit befolyásol, de aztán olvas egy másikat és az elfelejteti vele az előzőt. Én pl. egy regény hatására kezdtem odafigyelni az étkezésemre, holott nem arról szólt a könyv, hogy hagyan kell főzni.

Valószínűleg remek a képzelőerőd, megmozgat az, amit olvasol. örülj neki, ritka kincs!

2011. márc. 30. 10:13
 2/3 anonim válasza:

Fúúúú mi lesz ha a predátort fogod olvasni! XD

Jó sok időd van és pénzed!

Legyél önmagad és tedd érdekessé az életed valamilyen hobbi val ,mert be katansz lassan és nem tudod ki vagy majd jönnek a gyógyszerek stb. most hagyd abba!!!!!!!!!!!

2011. márc. 30. 14:42
 3/3 anonim ***** válasza:

mondjuk érdekes módon én is imádok karaktereket utánozni.legyen az michael jackson vagy a besenyő pistabácsi szinte mindenkit lenyűgözök azzal h sok embert tudok utánozni.és megmondom őszintén élvezem is a dolgot.igaz mondjuk úgy mint te h egy az egyben hasonlítsak valakire az nem:)

de nem tudom hány éves vagy de hidd el nekem idővel kinövöd ezt a hóbortot is.addig meg csináld ha ezt szereted.

2011. márc. 30. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!