Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Új vagyok a vinted-en és nem...

Új vagyok a vinted-en és nem igazán tiszta az adás-vétel. Fel kell adnom,mielőtt pénzt kapnék? És a vásárlótól függ, hogy kapok-e egyáltalán?

Figyelt kérdés

Megvásároltak nálam egy terméket. Kaptam egy kódot, amivel feladom a kijelölt helyen a csomagot és kérek egy elismervényt, hogy megtörtént a feladás. Miután a vevő megkapta a terméket, visszajelez a vinted-nek,akik a vinted egyenlegemre rakják a pénzt,amit elvileg a bankszámlámra kérhetek utána.

kérdés, akkor kapom meg a kódot,ha a vásárló kifizette már nekik a termék árát? Mi van, ha megkapja a terméket, de nem jelez vissza a vinted felé, hogy azt megkapta... mi van,ha megtartja a terméket, de azt hazudja, szar minőséget kapott és én nem kapom meg a pénzem. Elég bonyesz és hosszadalmas,nem?

2023. júl. 1. 15:26
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Ha valaki megakarja vásárolni a terméked, akkor neki rögtön ki kell fizetnie azt a Vintednek. Szóval nyilván akkor kapod meg a kódot, ha a vevő már átküldte a pénzt a Vintednek, mert ha nem, akkor nincs is vásárlási szándék, nincs is szó rendelésről. Minden a kifizetéssel kezdődik. Szóval a vevő kifizeti a pénzt, kell átfutási idő, aztán majd megkapod a kódot.

Ha a vevő megkapja a terméket és nem jelez vissza, akkor azt hiszem 5 nap múlva lesz lezárva a rendelés automatikusan Vinted által, azután fogod megkapni a pénz.. Ha a vevő előbb rámegy arra, hogy megkapta a terméket, akkor az meggyorsítja a folyamatot, de ha nem, akkor sajnos meg kell várnod az 5 napot.

Amúgy meg mielőtt feladod a terméket, mindenképp készíts sok fotót, hogy legyen valamid a hazudós vevőkkel szemben. Videó, kép, minden amin látszik hogy a terméken tényleg nincs pl. folt, szakadás. (szóval hiába kreál rá a vevő foltot, de tudod bizonyítani, hogy nálad nem volt rajta még a folt)

2023. júl. 1. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!