Mit kell csinálnom ezután a Vinteden?
Sürgős segítség kellene.
Feltöltöttem egy ruhát a Vintedre és szinte azonnal kaptam egy értesítést, hogy a terméket már kifizették és nekem csak az emailemet kell megadnom megerősítéshez. Ez meg is történt, aztán az emailen keresztül rányomtam a megerősítésre, de azután sehogy sem akar tovább lépni. Kiírja hogy alapok megszerzése, beírom az otp adataim de nem enged tovább. Mit csináljak?
A Vinted leírását kéne csak elolvasni, és rögtön nem lehetne ennyi embert átverni...
Világosan le van írva hogy a fizetés az appon belül zajlik, ha meg tőled vesznek meg valamit akkor konkrétan semmit nem kell megadnod mert a Vinted egyenlegedre kerül a pénz. Onnan tudod később elutaltatni a bankszámládra, amihez csak a számlaszámot (IBAN számot) kell megadni a Vinted appon belül!
Nem a Vinted tehet róla hogy pár sort sem hajlandóak az emberek elolvasni, aztán nem tudják mi van és ész nélkül kattintgatnak és adatokat adnak meg.
Nem is hibáztatta senki a Vinted applikációt...
én voltam először figyelmetlen mert nem néztem alaposan utána. Annyira felesleges volt a válaszod, de azért köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!