Mit kéne ilyenkor csinálnom?
Egy elég társasági ember vagyok. Ma voltunk osztálykiránduláson a Cuha völgyben. Élveztem, jó volt a túra, elökörködtünk menet közben, meg a vonaton. Van egy barátnőm, aki az osztálytársam, tök jól elvagyunk egymással online. Suliban viszont nem annyira szeretné, hogy kitudódjon a dolog, és én ezt tiszteletben is tartom. Kicsit azért túlzás a dolog, mert más lány osztálytársaimmal is beszélek, viszont ő ott nem annyira szeretne velem beszélgetni, ezáltal kicsit már pont gyanús az egymás kerülése, de mindegy nem ez a lényeg. Ebből fakadóan nem annyira szoktunk egymáshoz szólni sem a suliban, kettesben meg csak nagyon ritkán vagyunk, szóval nem szoktunk élőben beszélgetni. Visszaértünk a vonattal kb 16:50 fele. Ofőn már a kirándulás tervezésekor felajánlották, hogy hazahoznak, aminek örültem is. A kocsiban az anyja, ő, az egyik barátnője, meg én voltunk. Az anyja kérdezgetett minket a kocsiban, hogy milyen volt a kirándulás. Lelkesen meséltük a történteket és így végre egy kicsi alkalom volt arra, hogy egyáltalán beszélgessek vele (tudom, ez nagyon nevetséges, de nézzétek el). Amikor kiraktak a ház előtt, én ráírtam 17:15 körül, azóta nem ír. Persze biztos dolga van vagy vmi. Amikor hazaérek valami ilyesmi eseményről és nincs kivel lógnom, elkenődik a kedvem, nincs kedvem semmihez. Most is ez van és ez eléggé zavar. Valaki tudna segíteni, hogy ilyenkor mit kéne tennem?
16/F
Én sem értem, mi a konkrét problémád.
Érdekes a kapcsolatotok: online a barátnőd, élőben külön nem találkoztok, az iskolában kerülitek egymást.
Ez gondolom nem ma kezdődött. És igen, lehet, hogy valami dolga van.
Innentől kezdve másra nem tudok válaszolni.
Kösd le magadat valamivel!
Ha úgy gondolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!