Miért utálják sokan a Star Wars 8at?
Sok oka lehet
- Snoke halála (ugye itt még nem tudtuk hogy ki/mi ő pontosan)
- Luke karaktere
- Űrben repkedő Leia
- Az egész ultra kínos állatvédős baromság
- Rose
Személy szerint a 9.-et tartom a legborzalmasabbnak, a 8. egyszer nézős volt, de a legnagyobb baj az, hogy ennek a filmnek a nézése közben kezdtem el érezni azt, hogy engem egyáltalán, abszolút, semmilyen szinten nem érdekel ez az egész trilógia. Már a 7 után se úgy jöttem ki hogy számoltam a napokat hogy mikor jön a 8, de ennek a filmnek a nézése közben jöttem rá hogy ez egyszerűen nem nekem szól. Semmit nem láttam benne, ami nekem a SW-t a kedvenc univerzumommá tette.
Én sose utáltam a filmet és azóta jobban viszonyban is vagyok vele, de Luke karakterének változása (volt) az, ami a legjobban zavar(t).
És ezalatt nem arra gondolok, hogy ő nem válhat kiábrándulttá, vagy reményvesztetté. Legjobban az zavart, hogy még csak a felelősséget sem vállalta azért, amit elkövetett és hazudott arról Reynek, hogyan állt át Ben Solo. Szerintem Luke-nak alapból jobban oda kellett volna figyelnie az unokaöccsére, jobb kapcsolatot kialakítani vele, segítséget, lelki támogatást nyújtani neki, megkérdezni tőle, mi a baj, hogyan segíthet, nem rátámadni.
Ha pedig onnan indulunk ki, hogy a baj már megtörtént, akkor értem, hogy nagyon nekikeseredett, mindent otthagyott bűntudatában, de legalább hazudni nem kellett volna róla, hogy mi történt. Szerintem ez nagyon nem őrá vall és emiatt haragudtam/haragszom rá.
2# Ha a múltját és úgy a személyét nézzük igen is egy overpower Luke kellett volna mert: a jedi rend újraszervezője így a konkrétan a kor legerősebb jedije, de maga a vérvonala Anakin a kiválasztott fia aki 2 istent képes volt legyőzni jedi létére.
Ehelyett kaptunk egy befásult vénembert akit a saját mestere trollkodja a halálból és szabadidejében űrtehenek kék vagy zöld tejét issza közvetlen miután megfejte.
Bocs de ez egy újjonan behozott mellék mellék karakternél elmegy de nem Lukenál.
A Disney nem érti a Star Warsot ha olyan ember készít sw tartalmat aki érti a rendszerint a Disney érában is jó. Az Andor kétség kívül az egyik legjobb sw alkotás Filoni már számtalanszor bizonyította , hogy ő Lucas szellemi utódja a Star Warsban. Taika Waititi filmjéhez is sok reményt fűzök de az amit Abrams és Rian összehányt folytatás trilógia néven meg ugye a resistance...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!