Az incel tulajdonképpen nőgyülölő agglegény?
Hol fellelhetők amugy? Blaha aluljaro? Inkabb nagyobb varosba lehetnek szerintem mert en meg egyet sem lattam
Pesten sok fura ember van de ez inkabb amerikaban lehet mert amerikai szubkultúra
Igen.
Csak az a gond, hogy az incelek próbálják magukra húzni a sikertelen szingli férfiakat. Mármint azokat, akik nem nőgyűlölők, csak simán sikertelenek.
Szóval eléggé ártalmas subkultúráról van szó:S
"Mármint azokat, akik nem nőgyűlölők, csak simán sikertelenek"
Ezt mar kiveseztuk parszor. Kulonbseget kell tenni a Blackpill-tudatossag es az incelseg kozott.
39F incel
4
Amiért látsz beszélgetni egy átlag normiet egy nővel az még nem azt jelenti, hogy dugja is őt.
Ugyanis a nők szeretnek beszélgetni a normiekkal, este meg a chadekkel dugnak.
Mindegyiket más-más célra használják.
A csúnya férfiakat például lábtörlőnek, feszültség levezetésnek.
Hát, én személy szerint felettébb idegesítőnek találom, hogy az incel kifejezést a nőgyűlölettel azonosítják. Az incel szimplán, definíció szerint, involuntary celibate, magyarul szeretne szexelni, de nem talál partnert. A nőgyűlöletre pedig már van egy másik kifejezés, így inkább azt kelleni használni(amennyiben jogos): misogyny.
Pl.: Elliot Rodger
Incel elsősorban férfi neműre értendő. Femcel nem igazán létezik, hiszen még a kövér és csúnyább nők is találnak valakit aki megdugja őket, ez már többször bebizonyosodott. Kivétel talán ha durva torz-szülött vagy ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!